Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1 na 1 bramkarza PROBLEM !
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Edi092
Witam ! mam taki problem .. wkurza mnie to jak mój bramkarz wychodzi sam na sam można go wtedy łatwo przejśc itp .. czy jest jakis guzik który zatrzymuje go na bramce ? z góry dzieki smile.gif
perONE
Jest guzik, ktry wychodzi bramkarzem gdy przeciwnik jest na Twojej połowie -> triangle.gif
Sam to chyba nie wychodzi.
Edi092
CYTAT(perONE @ Sep 22 2009, 20:15) *
Jest guzik, ktry wychodzi bramkarzem gdy przeciwnik jest na Twojej połowie -> triangle.gif
Sam to chyba nie wychodzi.

no własnie .. gram online .. biegnie koles 1na1 z bramkarzem i chce zeby ten został w bramce i sie nie ruszał a ten wyłazi pod samą linie pola karnego ;/ a ja nawet nie naciskam trójkąta smile.gif gram długo w tą gre ale tak jak teraz mi to przeszkadza to nigdy nie przeszkadzało .. biggrin.gif
Swiezak
CYTAT(Edi092 @ Sep 22 2009, 20:13) *
no własnie .. gram online .. biegnie koles 1na1 z bramkarzem i chce zeby ten został w bramce i sie nie ruszał a ten wyłazi pod samą linie pola karnego ;/ a ja nawet nie naciskam trójkąta smile.gif gram długo w tą gre ale tak jak teraz mi to przeszkadza to nigdy nie przeszkadzało .. biggrin.gif

sprawdź sobie konfiguracje klawiszy jakie masz w trybie online bo jak by nie było to one są osobno do ustawienia, nie wystarczy poustawiać te w pliku setting, myśle zo to będzie z tym problem.
siwers99
wchodzisz w online w opcje sieciowe -> ustawienia kursora-> kursor br-> włącz i jak będziesz grał to możesz przejąć kontrolę nad bramkarzem i będzie robił co tylko sobie zechcesz;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.