Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: DB EDITOR PES 2010 DEMO v.0.4
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2010 > Tools
Damian.

Program pozwala na zmianę:
- nazwy piłkarza
- napisu na koszulce
- statystyk piłkarza

Edytujemy unnamed_4.bin (dt04.img), gdy go zmodyfikujemy(zapiszemy) dodajemy go do dt04.img

DOWNLOAD:
http://www.inashost.biz/DBEditor.rar

Tomaszzz
Jak wydobyć plik unnmaed_4.bin z dt04.img?
Damian.
Game Graphic Studio.

potem w tym programie dajesz open, nastepnie plik dt04.img, potem prawym na ten plik i export the file.
Zapisujesz na dysku, jak zrobisz poprawki, to wchodzisz do programu, dajesz prawym na unnamed_4, Import the file... wskazujesz nowo utworzony plik unnamed_4
Gotowe.
Tomaszzz
CYTAT(Damian. @ Sep 18 2009, 16:30) *
Game Graphic Studio.

potem w tym programie dajesz open, nastepnie plik dt04.img, potem prawym na ten plik i export the file.
Zapisujesz na dysku, jak zrobisz poprawki, to wchodzisz do programu, dajesz prawym na unnamed_4, Import the file... wskazujesz nowo utworzony plik unnamed_4
Gotowe.

Ok, dzięki, tylko szkoda, że nie ma tego wyjaśnienia w samym programie (Readme.txt).
Tomak
Mi wyskakuje, że nowo utworzony plik jest za duży, żeby go zaimportować.

Co zrobić z tym fantem?
Damian.
Szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia.

Tymczasem wyszła nowa wersja 0.4, dodaje edycję drużyn

DOWNLOAD
Tomak
Może jestem jakiś niepełnosprawny, ale mi nie działa. Przy próbie zaimportowania unnamed_4 z powrotem do dt04 wyskakuje jakieś okienko, gdy je pomijam pojawia się następne o tym, że importowany plik jest zbyt duży.
NLP
znalazłem nową wersję 0.73
http://downloads.moddingway.com/file/278.html
trzeba wyeksportować więcej plików (polecam PES 2010 OF_Online Editor 0.3)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.