Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z KitServerem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
mrdamian92
Elo mam mały problem z kitserverem do PES 6 nieważne jakiego bym ściągną to zawsze to samo niechce mi odpalić na początku myślałem że to przez to że mam patcha Ekstraklasa Wiosna ale formatowałem dysk i jeszcze raz zainstalowałem pes tylko bez zadnych paczy i wrzuciłem kitservera i dalej to samo i co tu zrobić prosił bym o pomoc i to jak najszybciej tu dam screnny jak to wygłąda:

Folder PES 6:

Kitserver jak jest zainstalowany:

Jak odpalam PES 6:

PS:a tak ogólnie to jak miałem po raz pierwszy pes 6 jak wyszedł to ten sam kitserver co mam działał bez problemu dopiero od tamtego roku mam taki problem.Jak by co odpowiadajcie na moja peośbe wpoście lub na moje gg 1827727 albo na poczte: [email protected] biggrin.gif
mrdamian92
Ej ludzie naprawdę PROSZĘ was o POMOC bo niewiem co trzeba zrobić by kitserver działał bo tak strasznie bym zagrał w tego pes Ekstraklasa Patch Wiosna tylko że bez strojów i warzy się zabardzo nieda.Tak ogólnie to mam kitservera 6.5.3 czy coś w tm stylu ale napewno 6.
Orange_91
Po pierwsze nie pisz do mnie po kilku wiadomości na PW. Po drugi bądź cierpliwy i poczekaj trochę na odpowiedź. Po trzecie jest już temat o problemach. Co do tematu to zrób reinstall gry, albo wrzuć nowszą wersję KS.
mrdamian92
To jak niby ten nowszy Kitserver 6 coś czy co?? unsure.gif
tomaj
Jestem ciekaw do ilu useruw wysłałeś jeszcze PW oprócz Orange i mnie?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.