Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: New OF (bart10)
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
bart10
Witam wszystkich biggrin.gif
tak oglądam wasze prace tzn Grafica dodatki do pesa tongue.gif
i ja postanowiłem zrobić mój dodatek czyli OF rolleyes.gif

OF będzie zawierał
-Wszystkie transfery do dnia Sierpień 11, 2009,
-Kilka nowych twarzy
-aktualizacje stat graczy
-zmienione pozycje niektórym zawodnikom

Instrukcja:
1.Ściągnąć
2.Kliknąć na pobrany plik prawym klawiszem myszy-->kopiuj
3.Wejść do : Moje dokumenty/KONAMI/Pro Evolution Soccer 6/save/folder1
4.Nacisnąć prawy klawisz myszy--> wklej
5.Gdy wyskoczy komunikat czy podmienić pliki wybieramy ''tak na wszystkie''

UWAGA!!!

OF jest przydzielony do Ekstraklasa patch 5.0

http://odsiebie.com/pokaz/4778413---1689.html

Zachęcam do ściagania i proszę o uwagi i komentarze !!!
MIŁEJ GRY!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif pozdrawiam smile.gif
E 9
Nie chcę nic sugerować, ale z tego co pamiętam to T-mac prosił o NIEROBIENIE WŁASNYCH POPRAWEK pod Ekstraklasa Patch 5.0 .... a przynajmniej o ich puplikacje.... closedeyes.gif

Pytałeś o zgodę autorów?
perONE
Sam sobie odpowiedz na to pytanie wink.gif
Skoro już jest to poprosiłbym o bardziej szczegółową instrukcję instalacji bo robie tak jak napisaleś ale nie działa :/
E 9
CYTAT(perONE @ Aug 12 2009, 21:32) *
Sam sobie odpowiedz na to pytanie wink.gif
Skoro już jest to poprosiłbym o bardziej szczegółową instrukcję instalacji bo robie tak jak napisaleś ale nie działa :/

laugh.gif laugh.gif IGNORANT laugh.gif laugh.gif

Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać haha happy.gif

Jak dla mnie temat do zamknięcia, bo nie wierze, że Timak zezwolił komu kolwiek na edycję... Noo, chyba, że ma się specjalne względy biggrin.gif
bart10
a spróbuj teraz http://odsiebie.com/pokaz/4778413---1689.html
a jak nie to napisz mi na gg 9268500 happy.gif
Orange_91
CYTAT(bart10 @ Aug 12 2009, 20:28) *
Witam wszystkich biggrin.gif
tak oglądam wasze prace tzn Grafica dodatki do pesa tongue.gif
i ja postanowiłem zrobić mój dodatek czyli OF rolleyes.gif

OF jest przydzielony do Ekstraklasa patch 5.0

To w końcu twój of czy z Ekstraklasa Patch 5.0 z jedynie zrobionymi przez Ciebie transferami? Jak to drugie to od kogo uzyskałeś zgodę?
bart10
To ja zrobiłem mojego Ofa ale chodziło mi o to ze jest do Ekstraklasa Patch 5.0 biggrin.gif
WKS
Przegladalem OF z minute bo nie mam czasu teraz ogolnie dobry ale

Huntelaar - Ac Milan
Xabi Alonso - Real Madryt
Lisandro Lopez - Olimpique Lyon
Gareth Barry - Manchester City
De la Red - koniec kariery
bart10
A już wiem o co ci chodzi własnie nie wiem czemu tak jest ? unsure.gif ale nawet to przepraszam za te błędy drużynowe na następny raz bardziej się postaram biggrin.gif
E 9
CYTAT(bart10 @ Aug 13 2009, 11:22) *
To ja zrobiłem mojego Ofa ale chodziło mi o to ze jest do Ekstraklasa Patch 5.0 biggrin.gif

To, że Ty go zrobiłeś to wiemy... ale czy uzyskałeś na publikację zgodę autorów? Tylko o to nam chodzi.... rolleyes.gif
perONE
CYTAT(WKS&RKS @ Aug 13 2009, 12:35) *
De la Red - koniec kariery

unsure.gif

"Piłkarz nie zagra też w sezonie 2009/2010, powodem jest brak zgody służb medycznych klubu. Zawodnik będzie poddawany comiesięcznym badaniom i w razie ich pozytywnego wyniku otrzyma pozwolenie na dołączenie do zespołu rezerw i odbudowanie formy fizycznej. Na początku lipca Real Madryt podjął decyzję o nie włączeniu de la Reda do składu na sezon 2009/10, co oznacza, że zawodnik nie zagra w żadnych rozgrywkach tego sezonu."

Więc mowa o definitywnym zawieszeniu butów na kołek nie ma mowy.
WKS
CYTAT(perONE @ Aug 13 2009, 13:20) *
unsure.gif

"Piłkarz nie zagra też w sezonie 2009/2010, powodem jest brak zgody służb medycznych klubu. Zawodnik będzie poddawany comiesięcznym badaniom i w razie ich pozytywnego wyniku otrzyma pozwolenie na dołączenie do zespołu rezerw i odbudowanie formy fizycznej. Na początku lipca Real Madryt podjął decyzję o nie włączeniu de la Reda do składu na sezon 2009/10, co oznacza, że zawodnik nie zagra w żadnych rozgrywkach tego sezonu."

Więc mowa o definitywnym zawieszeniu butów na kołek nie ma mowy.

No tak , to zle to wyjasnilem ale tak czy siak w kadrze jest teraz niepotrzebny ( chodzi mi o kadre Realu w Pesie ;])
perONE
W kadrze Realu może go nie być ale w OFie powiniem byc imo.
Orange_91
CYTAT(bart10 @ Aug 13 2009, 12:22) *

Dobra każdy wie, że jest to of z EPatcha a Ty zrobiłeś jedynie kilka transferów. Jeszcze piszesz, że to twój of. blink.gif Zgody na edytowanie ofa i wrzucanie dla szerszej publiki nie otrzymałeś, więc temat zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.