Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukiwanie map!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Cudinho 7
Witam! Wgrałem sobie Kitserver no i chciałbym wrzucić kilka mordek piłkarzy, problem w tym, że nie mam mapy z numerami poszczególnych zawodników.
Przydałaby się także mapa z numerami poszczególnych drużyn, abym mógł edytować stroje. Byłbym wdzięczny, jeżeli ktoś mógłby wrzucić takie mapki lub podać link, gdzie mógłbym je znaleźć! Z góry dziękuje!
qwerte
ID piłkarza znajdziesz w edit mode, a ID drużyn jest w pliku uni w folderze docs w KS'ie.
Cudinho 7
Znalazłem już ID zawodnika no i zacząłem tworzyć mapę twarzy i włosów. Na początku wziąłem Davida Silvę -> do folderu faces wkleiłem plik <David Silva_face.bin> następnie utworzyłem plik <map.txt> a w nim umieściłem: 3466,"David Silva_face.bin" #. Analogicznie postąpiłem jeżeli chodzi o plik hair: wkleiłem plik David Silva_hair.bin, następnie utworzyłem plik: GDBhair.txt, a w nim: 3466,"David Silva_hair.bin" # Wchodzę do gry i dalej jest taka sama twarz, nie wiem gdzie jest błąd!:/
Cudinho 7
Założyłem dwa takie same tematy, żeby jak najszybciej otrzymać pomoc. Niestety nikt oprócz qwerte nie udzielił mi porady, a ja dalej nie mogę wstawić do gry mordki Raula, Villi czy Silvy, co mnie bardzo frustruje!:/ PeS-owicze, jeżeli możecie - pomóżcie!
Kubbas
Map txt jest to plik tekstowy, który powinieneś umieścić w folderze hair i face, w obydwu osobno mają być twarze i włosy, w każdym osobny map, w nich wpisujesz co trzeba
Credt
Hmm... Może to trochę głupie, ale spróbuj dać Enter po wpisie w mapie.
Zamiast:
"WPIS DO MAPA"
Daj:
"WPIS DO MAPA
[enter]"

EDIT:
Zresztą, dokładnie tak, jak mówi Kubbas biggrin.gif
Cudinho 7
Zarówno do pliku faces jak i do pliku hair daje osobnego mapa. Biorę np mordkę Kaki - do folderu faces wklejam plik <kaka face.bin>, następnie robię plik <map>, a w nim wpisuje:

# Wpis do mapa

# 1043,"kaka face.bin" # Kaka

Tak samo robię jeżeli chodzi o włosy. Do folderu hair wklejam plik <kaka hair.bin> i również robię do niego plik <map>, w nim wpisuje:

# Wpis do mapa

# 1043,"kaka hair.bin" # Kaka

Po uruchomieniu PeS-a mordka jest taka sama jak była!:/ Nie weim co jest nie tak.
Może ktoś mógłby podać przykład jak wygląda jego działająca mapka twarzy i włosów. Wzorowałbym się na tym przykładzie i
zrobił taką samą mapkę, może wtedy mordencja będzie działać.
Kubbas
...

928,"Reprezentacje\Costa Rica\Gonzalez.bin" # L. Gonzalez
924,"Reprezentacje\Costa Rica\Marin.bin" # Marin
921,"Reprezentacje\Costa Rica\Porras.bin" # Porras
931,"Reprezentacje\Costa Rica\R.Gomez.bin" # R. Gomez
942,"Reprezentacje\Costa Rica\Saborio.bin" # Saborio
922,"Reprezentacje\Costa Rica\Umana.bin" # Umana
Cudinho 7
Program "Player GDB Manager" rozwiązał problem związany z mordkami. Polecam go każdemu, kto ma jakiekolwiek problemy związane z
wgraniem face'ów do PeS-a! Dziękuje za wszelką pomoc! Pozdro!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.