_DEVIL_
Apr 26 2005, 23:17
Czesc..!!!!!
może by mi tak ktos pomogł...jak wyzej w nazwie tematu chodzi mi gdzie znajduje sie plik odpowiedzialny za napis narodowości sedziego..np Colina ITA jak to edytowac nie moge tego znalezc bo edytuje sedziow.....napewno ktos bedzie wiedzial...a po drugie jak zmienic informacje o stadonie...ja mam bernabeu np.za inny staion i chcialbym sobie wpisac prawdziwe dane..wiec dlatego prosilbym o pomoc...a co narodowosci sedziow to wtedy mozna by bylo zrobic polaka..bo tak to sztucznie wyglada..sezia z polski a narodowosc USA...pozdro
Anonymous
Apr 26 2005, 23:24
NIEWIEM gdzie sie zmienia narodowosc ale wiem gdzie sie wpisuje dane stadionu: programem DKZ a to namiary:
E_TEXT.AFSmode_select_e.str&H49DO
RealMadryt
Apr 26 2005, 23:28
| QUOTE |
NIEWIEM gdzie sie zmienia narodowosc ale wiem gdzie sie wpisuje dane stadionu: programem DKZ a to namiary:
E_TEXT.AFSmode_select_e.str&H49DO |
To ja napisalem:
Na samym dole jest:
(mam po polsku wiec niewiem jak jest po ang. ale napisze pozycjami)
3 od dolu=%d miejsc
4 od dolu=Pojemnosc
5 od dolu=%d rok
6 od dolu=Zbudowany
a gdzie sie ustawia aby bylo np. w ktorym roku zbudowano Santiago to juz niewiem
_DEVIL_
Apr 26 2005, 23:35
dzieki ale w pliku mode select .str
jest 27 blokow
w ktorym to bloku jest
mozecie ktos dokladniej
Anonymous
Apr 27 2005, 07:17
postanowiłem zrobić własną drużynę . wzialem w tych zielonych klubach na 5 stronie , zrobilem team ,, ale nie wiem jak go zapisac w folder . z gory dzx[/i]
RealMadryt
Apr 27 2005, 10:55
| QUOTE |
dzieki ale w pliku mode select .str
jest 27 blokow
w ktorym to bloku jest
mozecie ktos dokladniej |
&H49DO
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.