Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prosze o Pomoc
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES 4 - Polska Liga
Guri
..nie wiem co zrobić... wyłacza sie gra jak zaczynam mecz... co to może być ?
Anonymous
zainstalujjeszcze razgre
:wink:
Tomak
Skorzystaj z wyszukiwarki na forum, a nie 150 takich samych tematòw zakładasz :x :!:
Anonymous

jak dla mnie to wyglada na to ze masz stara karte graficzna ktora sie wysypuje przy nowych pilkach smile.gif mialem to samo przy moim gf 440 mx, ale poradzilem sobie z programikiem 3d analyze. bleeee, juz 300 takich postow bylo :]
Guri

jak dla mnie to wyglada na to ze masz stara karte graficzna ktora sie wysypuje przy nowych pilkach smile.gif mialem to samo przy moim gf 440 mx, ale poradzilem sobie z programikiem 3d analyze. bleeee, juz 300 takich postow bylo :]
/ to jak mam to zkonfigurować ?
Soxx

/ to jak mam to zkonfigurować ?

Napisali ci koledzy co musisz zrobić...."skorzystaj z wyszukiwarki" ; " już 300 takich postòw było" . szukaj a znajdziesz :twisted: nawet w pliku readme w patchu jest jakas konfiguracja 3D Anala
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.