Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1-2 , można grać czy nie ?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
YURY
Dlaczego jedni nie uznają zagrania 1-2 , a inni napiepszają do bòlu .
Przecież jest to normalne zagranie wymyślone przez twòrcòw gry , i chociaż ja go prawie nie używam ( czasem niechcący ) to chyba bym był w stanie się poduczyć i ....
Trza chyba wyjaśnić "beniaminkom" polskiej ligi , bo mogą być kłòtnie . laugh.gif
albin
no i zaczyna sie:)smile.gif zagranie 1-2 jest normalne i tylko ktoś kto nie wie jak sie ustawić, co zrobi przeciwnik. kiedy będzie klepka płacze. ja proponuje nie zagrywac gòrnych podań i dalekich tròjkątem:) ludziska:) 1-2 moge grać ile mi sie chce i .....wiadomo co jest:)a zdania lameròw i płaczących są zawsze śmieszne:) naucz sie przewidzieć klepke i będzie po sprawie:) kolego:) temat jak najbardziej słuszny:)

1-2 "klepka " TAAAAAKKKKK!!!!!!!
kemot
klepka, 1-2: NIE

Wymyslone dla potrzeb gry z kompem, my gramy w sieci i mamy swoje zasady, w lidze IO zakazane, dziekuje za uwage...
iGuS
Fajnie fajnie ale niby dlaczego... ??
Jak ja użyje 1-2 to nie mam nic przeciwko żeby mòj przeciwnik też go użył :/ normalna sprawa to tak jakby w lidze polskiej zabroniono... no nie wiem... strzelania z 1 metra od bramki :/ tylko trzeba by podawać, wiem że to co napisałem jest bez sensu ale tak samo bez sensu jest granie bez 1-2
halladin
to ja moze postaram sie jak dr doc prof habilitowany wyjasnic

zatem w zagraniu 1-2 nie ma teoretycznie nic złego, wrecz przeciwnie.....
jest to zagranie urozmaicajace rozgrywke, ajednak nic bardziej błednego.
Jako ze gre mozemy juz zaliczyc do symulacji a nie tzw arcade to pojawia sie pewien problem, mianowicie 1-2 jest zagraniem zbyt skutecznym, totalnie 'automatycznym', i 'obronca ktory ma pasc ofiara 1-2' pomimo natychmiastowej reakcji gracza ktory nim steruje niestety 'automatycznie' czeka az podajacy napastnik go wyminie. Dlatego jest to beznadziejne zagranie, poniewaz źle je skonstruowano, a nie że jest złe samo w sobie w ogòle'

mam nadzieje że jasne :wink:

p.s troche czasu zajeło mi przekonanie sie że 1-2 to kicha i wiem że dla poczatkujacych jest ono zbawieniem:) ,dlatego cierpliwosci nowicjusze
, a jak ktos z was uwaza ze pier%$&^%&%lę to zapraszam na meczyk:) i wybije wam to 1- 2 z bani hłehłe
pzdr
halladin
eee zapomniałem napisac w poprzednim poscie::::::::::::::::może zdjać zakaz używania 1-2 w 3 lidze, bo zakładam że jest tam dużo nowych graczy i właściwie pozbawia się ich jedynej siły ognia:)
sir_Hero
Ja gram w trzeciej lidze ale nigdy nie korzystam z 1-2 bo zawsze sie wpier***li jakis zawodnik i po piłce tongue.gif
Kusik
Halladin to ze gramy w 3 lidze nie oznacza ze jestesmy gorsi tongue.gif <joke> hehe A tak na serio po kij nam 1-2 niech 'naturalnym' sposobem kazdy gra...
shai
wspaniale, ze ktos zalozyl taki temat :-D

Cytat
jedni nie uznają zagrania 1-2 , a inni napiepszają do bòlu

ktory, kur**, ktory? pokaz palcem, a wnet poleci ;-p

albin: jesli uwazasz, ze to smieszne, to trudno, ale radze oduczyc sie 1-2 skarbie :->

Cytat
wiem że to co napisałem jest bez sensu

no no, dobrze kombinujesz :-D

halladin: bardzo ladnie :-) co do 3 ligi, to trzeba od poczatku ja wychowywac ;-) poza tym zaden z nowych, z ktorymi mialem przyjemnosc zagrac, nie uzywal 1-2, wiec jest dobrze :-)
JTK
Zagranie 1-2 w WE2K2 jest bardzo skuteczne i wykonane w odpowiedniej chwili nie daje szans na obrone. Co do zakazu to jednak o uzywaniu czy nie powinno decydowac sumienie graczy.
Rock
JTK znam osoby ktore nie mają sumienia w tym temacie , od początku nie cierpie 1-2 i dla mnie taka osoba nie potrafi grac ani troche w WE.

TYLKO LAMA GRA 1-2 SŁYSZYCIE !!!!!!!!!!
Bakel
Dr hab halladin precyzyjnie wyjasnil o co chodzi jakby w zagraniu 1-2 w WE2002.
Odpalcie sobie ISSPE1 zagrajcie pare meczykow z kumplem uzywajac 1-2, a pozniej analogicznie zrobcie z WE2002
roznice widac od razu
zagranie to jest automatyczne i zbyt skuteczne, algorytm zachowania obroncow jest poryty , posluze sie kolejnym przykladem, uzyjcie L1+O i przyjrzyjcie sie zachowaniu obroncy, gapi sie na lecaca pilke jak szpak w pizde i ani mysli aby do niej ruszyc

ban 1-2 (chyba ze obaj gracze zechca mordowac sie 1-2)
YURY
Cytat
Jako ze gre mozemy juz zaliczyc do symulacji a nie tzw arcade to pojawia sie pewien problem, mianowicie 1-2 jest zagraniem zbyt skutecznym, totalnie 'automatycznym', i 'obronca ktory ma pasc ofiara 1-2' pomimo natychmiastowej reakcji gracza ktory nim steruje niestety 'automatycznie' czeka az podajacy napastnik go wyminie. Dlatego jest to beznadziejne zagranie, poniewaz źle je skonstruowano, a nie że jest złe samo w sobie w ogòle'  

I to chciałem "usłyszeć" , danke Halladin ; Od początku czułem że coś jest nie tak z tym zwodem , to dlatego gra z compem tak mnie wqrwia , nie ròbmy z ISSa jakiejś fify , a z ISSPolEvo jakiejś włoskiej "niby"ligi przez jeden żle skonstruowany trik i .... grajmy bez 1-2 - bardzo dobra zasada.
A jak w nowszych wersjach , bo ja jakoś nie uzywałem 1-2 , chyba jest ale nie takie "skuteczne"?
mino
Cytat
1-2  "klepka " TAAAAAKKKKK!!!!!!!

taa i gdzie cie ta twoja klepka doprowadzila w tym sezonie ? ...
akuz
Niech mi tu ktoś w pierwszej lidze gra 1-2, a zapie***e tongue.gif :twisted:
kemot
jebejbe!!! no i temat uwazam za zamkly, ktos zagra 1-2 i leci, wiem ze ciezko o dowody bedzie, ale juz my mamy sposoby wink.gif
T-Mac
1-2 jest zabronione i koniec gadania
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.