Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa 3
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Rozgrywka sieciowa: Archiwum > PES2009 > Turnieje > Menago PES2009 Cup
Bakel

W tej fazie rozgrywek będzie obowiązywał Lag Detektor ISSOnline.

LagDetectorIO

Plik mecz.me powstanie w katalogu gdzie pobrano plik. Proponuję główny katalog PES. Po zakończeniu rejestrowania proszę zmienić nazwę pliku na:

mecz[nr meczu][nick].me

przykład:

1. xxx - yyy
2. zzz - qqq
3. bakel - siano: dla tego meczu powinny zostać zamieszczone 2 pliki: mecz3bakel.me oraz mecz3siano.me
4. rrr - ttt

W razie skarg rywala na lagi prosił będę o zamieszczenie tutaj plików z LD.

Termin rozegrania fazy grupowej mija 31 marca (wtorek) o 22.00.

Morientes6601352
lechiakillaz4297724
Coupe1569834
Wuju7662512

wuju
Morientes 5;0 Wuju
Wuju 3;0 Morientes
wuju
Wuju 2:4 Coupe
Coupe 0;2 Wuju
Coupe

Wuju 2:4 Coupe
Coupe 0;2 Wuju

Potwierdzam
grubounce
lechiakillaz - morientes 4:2
morientes - lechiakillaz 5:1
wuju
lechiakillaz 2;3 wuju
wuju 4;0 lechiakillaz
grubounce
CYTAT(wuju @ Mar 25 2009, 23:32) *
lechiakillaz 2;3 wuju
wuju 4;0 lechiakillaz

potwierdzam
grubounce
Gracz Coupe umowil sie dzisiaj na 20:00 - nie ma go DO TERAZ!!! Jest 22:40 i 0 informacji od gracza. Chlopie ceń czas innych ludzi!!! Ja nie mam 16 lat i 0 obowiazków!!! Mam skrypty z gg jakby co...

Osobiscie wole zagrac mecze, ale wk*** mnie totalne rozpieszczenie i brak szacunku do innych...
Coupe
CYTAT(grubounce @ Mar 29 2009, 21:31) *
"Gracz Coupe umowil sie dzisiaj na 20:00 - nie ma go DO TERAZ!!! Jest 22:40 i 0 informacji od gracza. Chlopie ceń czas innych ludzi!!! Ja nie mam 16 lat i 0 obowiazków!!! Mam skrypty z gg jakby co...

Osobiscie wole zagrac mecze, ale wk*** mnie totalne rozpieszczenie i brak szacunku do innych..."

.

Po pierwsze nie umawiałem sie z Toba na 20:00 tylko ze zagramy wieczorem... po 2 pilnuj sie co piszesz po 3 ja tez mam obowiazki dlatego jak cos mi wypadnie to mogę sie nie zjawic na mecz. dizs mam cąły dzien wiec to rozegramy
grubounce
CYTAT(Coupe @ Mar 30 2009, 12:54) *
Po pierwsze nie umawiałem sie z Toba na 20:00 tylko ze zagramy wieczorem... po 2 pilnuj sie co piszesz po 3 ja tez mam obowiazki dlatego jak cos mi wypadnie to mogę sie nie zjawic na mecz. dizs mam cąły dzien wiec to rozegramy

Mam wkleić rozmowę z gg i rozwiać wątpliwości co do DOKŁADNEJ godziny, którą TY SAM ZADEKLAROWAŁEŚ?! Czas rozegrania meczów był do wczoraj i na godz. 20 się umówiłeś - czekałem na Ciebie DO 24!!!

Dzisiaj od rana do około 3 w nocy jestem w pracy i dlatego dzisiaj NIE zagramy...

Co znaczy pilnuj się co piszesz ---> pisze FAKTY i proszę, więcej nie używaj w stosunku do mnie tego typu zwrotów.

Chłopie, jakbyś miał jaja to byś napisał "...przepraszam, coś mi wypadło, czy możemy się umówić jeszcze raz na taką i taką datę. Sory, że czekałeś", bo jak napisałem - gdzieś mam walkowera, chcę zagrać i być może przegrać, ale TY kolego mógłbyś przynajmniej być szczery sam ze sobą i z innymi użytkownikami...

Jutro mam czas w ciągu dnia po 13 i potem być może wieczorem.

pozdrawiam
grubounce
CYTAT(grubounce @ Mar 30 2009, 23:23) *
Mam wkleić rozmowę z gg i rozwiać wątpliwości co do DOKŁADNEJ godziny, którą TY SAM ZADEKLAROWAŁEŚ?! Czas rozegrania meczów był do wczoraj i na godz. 20 się umówiłeś - czekałem na Ciebie DO 24!!!

Dzisiaj od rana do około 3 w nocy jestem w pracy i dlatego dzisiaj NIE zagramy...

Co znaczy pilnuj się co piszesz ---> pisze FAKTY i proszę, więcej nie używaj w stosunku do mnie tego typu zwrotów.

Chłopie, jakbyś miał jaja to byś napisał "...przepraszam, coś mi wypadło, czy możemy się umówić jeszcze raz na taką i taką datę. Sory, że czekałeś", bo jak napisałem - gdzieś mam walkowera, chcę zagrać i być może przegrać, ale TY kolego mógłbyś przynajmniej być szczery sam ze sobą i z innymi użytkownikami...

Jutro mam czas w ciągu dnia po 13 i potem być może wieczorem.

pozdrawiam

Własnie wszedlem do domu, odczytalem Twoja informacje gg z popludnia...

Napisałes szczerze (pomimo tego co napisałeś tutaj:> ) i to mi się podoba!... troche się uniosłem, bo jednak czekałem i stracilem wieczor, sory...

Jutro zagramy na 101%...pozdro
Coupe
CYTAT(grubounce @ Mar 31 2009, 00:39) *
Własnie wszedlem do domu, odczytalem Twoja informacje gg z popludnia...

Napisałes szczerze (pomimo tego co napisałeś tutaj:> ) i to mi się podoba!... troche się uniosłem, bo jednak czekałem i stracilem wieczor, sory...

Jutro zagramy na 101%...pozdro

Mecze gramy do 31 smile.gif wiec dziś mija termin do 22:40. zagramy sobie na spokojnie. ja bede od 15:00 do 17:00 i pozniej od 20-23 bo ma trening.
Coupe
Coupe 5:1 lechiakillaz
lechiakillaz 1:0 Coupe
Coupe

Gracz morientes nie miał dziś czasu na grę i poprosił o przedłożenie terminu.
jak nie ma nic przeciwko ja chetnie zagram z nim jutro:) pozdrawiam !!
grubounce
CYTAT(Coupe @ Mar 31 2009, 19:17) *
Coupe 5:1 lechiakillaz
lechiakillaz 1:0 Coupe

Potwierdzam..pozdro
Bakel
CYTAT(Coupe @ Mar 31 2009, 21:05) *
Gracz morientes nie miał dziś czasu na grę i poprosił o przedłożenie terminu.
jak nie ma nic przeciwko ja chetnie zagram z nim jutro:) pozdrawiam !!

Wynik do 15. Po 15.00 może być już za późno, gdyż mam zaplanowane popołudnie.
Coupe
CYTAT(Bakel @ Apr 1 2009, 12:24) *
Wynik do 15. Po 15.00 może być już za późno, gdyż mam zaplanowane popołudnie.

Coupe 4:2 Morientes
Morientes 0:3 Coupe - Morientes przy 2:0 się rozłączył i nie chciał dalej grac. pozdrawiam i dzięki za grę
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.