Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zapraszam Liga PES6 !
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Aeternatus666
Zapraszam wszystkich chętnych do Ligi PES6, którzy sumiennie graliby do końca smile.gif

http://pes6mielecdivision.ubf.pl/news.php

Pozdrawiam i serdecznie zapraszam, jeśli ktoś ma ochotę na najlepszego pesa, oczywiście przez pliki PSL Host i PSL Client wink.gif
swiderr
a gdzie znajdę jakieś dokładniejsze informacje odnośnie drużyn, sposoby połączenia, parametrów i terminarza rozgrywanych meczów itp?
reksio74
z chęcią zgram ale jak to mam zrobić?
Aeternatus666
CYTAT(reksio74 @ Mar 19 2009, 10:05) *
z chęcią zgram ale jak to mam zrobić?

Panowie, co jest z Wami wink.gif !?

Uważnie czytamy newsy na stronie, w których pisze że obecnie zapisy trwają na forum do rozgrywek ligowych i piątkowego pucharu dnia, więc wystarczy się tylko

-zarejestrować
-zalogować
-wejść na forum
-zakładka np. Rozgrywki Ligowe
-temat 'zapisujemy się tutaj '
-wchodzimy w ten temat i naciskamy na opcje 'Post Reply'
-Podajemy tam swój nick i numer gg

Myślę że sobie z tym poradzicie wink.gif

Pozdrawiam... wink.gif
reksio74
ale co mam zrobić zeby grac przez neta,do tej pory gałem na serwerach konami a teraz nie działają.czytam ciagle temat o goalsererze ale widze że ciagle są jakieś kłopoty.
Milerinho
Toturial by similo

1.Ściagamy potrzebne pliki z tąd --> http://hostuje.net/file.php?id=305a259f343...76e4c925a040e1d
2.Wypakowywujemy
3.Uruchamiamy "HamachiSetup-1.0.3.0-pl" i instalujemy
4.Wypakowywujemy "PSL_GS6_v1.02"
5.Pliki "GoalServer6" "PSL Client GS6" "PSL Host GS6" przenosimy do folderu z pesem
6.W Hamachi dołanczamy sie dosieci KSŁpes hasło:pes
7.Jeśli jestesmy hostem otwieramy PSL Host GS6 i wpisujemy IP z hamachi chwile potem poprosi nas o to samo wpisujemy drugi raz
8.Uruchamiamy Goalserver6
8.Jeśli jestesmy klientem otwieramy PSL Client GS6 i wpisujemy IP z Hamachi osoby z ktora gramy
9.Uruchamiamy PES-a
10.Wchodzimy w siec i wymyslamy hasło
11.Enter,Enter,Enter
12.Tworzymy lub dołanczamy sie do pokoju bitwy
13.Klikamy wez udział
14.Wybieramy drużyny
15.Dajemy z siebie wszystko (Modlimy sie zeby niebyło LAGÓW!!!)

Toturial by similo
simian raticus
"Sieć pełna" no to se pograliśmy wink.gif
Adamoss
Ja sie pisze na to ! tongue.gif
Moje GG 1786626
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.