Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z OF'em...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
pes6ziom
Cześć. Mam problem z OF'em. Niedawno temu podmieniałem OF'a, myślałem że są tam małe update'y, ale tym czasem zamiast tych updatów wyszły słabe twarze, próbuję to jakoś podmienić żeby było jak poprzednio, wgrywam face i hairy do kitservera i nic...

Popatrzcie sobie np. na Piotrka Rockiego, co to ma być?

W związku z zaistniałą sytuacją proszę o pomoc, bo wszystko pięknie wgrane a twarze rozczarowują. dry.gif
jaro9
Wejdz w kitserver.Tam jest setup daj Instal i juz powinno byc ok.
sparkman
ww
CYTAT(pes6ziom @ Mar 6 2009, 21:37) *
Cześć. Mam problem z OF'em. Niedawno temu podmieniałem OF'a, myślałem że są tam małe update'y, ale tym czasem zamiast tych updatów wyszły słabe twarze, próbuję to jakoś podmienić żeby było jak poprzednio, wgrywam face i hairy do kitservera i nic...

Popatrzcie sobie np. na Piotrka Rockiego, co to ma być?

W związku z zaistniałą sytuacją proszę o pomoc, bo wszystko pięknie wgrane a twarze rozczarowują. dry.gif

chłopie sprawdz czy masz zainstalowany kitserver, bo z tego co widze na screenie to nie bardzo wink.gif
pes6ziom
CYTAT(jaro9 @ Mar 6 2009, 21:53) *
Wejdz w kitserver.Tam jest setup daj Instal i juz powinno byc ok.

Tak, wszystko już działa, ale nie zauważyłem że kitserver miałem odinstalowany ohmy.gif

Wielkie dzięki i pochwała dla ciebie!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.