Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Kitserver!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
piskor{barca}
czesc mam problem z kitserverem...a bardziej szegolowo to z LOD Mixer mam slabego kompa :/
to moj komp:

karta graficzna: NVIDIA Geforce FX 5200
RAM: 512
procesor: AMD Athlon™ XP 1.27 Ghz

i gdy gram w pesa jakiegos meczyka to nie ktorzy zawodnicy maja dziwne glowy, fryzury tak dziwnie przeswituja chodzby czacha z nich wystawala tongue.gif i prosze was o pomoc w ustawieniu LOD Mixera i wytlumaczeniu co do czego sluzy...z gory THX !
Stuart17
Jak sie nie myle to nie wina kompa tylko musisz zmienic w LOD wszytsko na very high i to powinno pomoc
piskor{barca}
dzieki za pomoc ale jak daje wszystko na very high to tak sie scina pes ze sie nieda grac :/
Stuart17
W katalogu Pes-a jest plik Settings i tam mozesz zmienic sobie detale/ ja mam jeszcze slabszego kompa i mi chodzi wszystko na very high i detalach high
Orange_91
CYTAT(piskor{barca} @ Jan 31 2009, 22:37) *
dzieki za pomoc ale jak daje wszystko na very high to tak sie scina pes ze sie nieda grac :/

Żeby zlikwidować sam łysinki to wystarczy w lodmixerze ustawić LOD#2 na very high.
piskor{barca}
CYTAT(Stuart17 @ Jan 31 2009, 23:12) *
W katalogu Pes-a jest plik Settings i tam mozesz zmienic sobie detale/ ja mam jeszcze slabszego kompa i mi chodzi wszystko na very high i detalach high

tak ciekawe ja gram w pesa na LOW i rozdzielczosc 1024x768 i w lod mixer mam wszystko na very high to sie scina a jak dalem na medium i rozdzielczosc 800x600 to jeszcze bardziej sie tnie :/ wiec nie mam pojecia jak grasz na very high i detalach high na slabszym kompie od mojego biggrin.gif
Stuart17
Ja tez sie dziwie ale mi wszystko elegancko smiga na very high biggrin.gif
piskor{barca}
dobra teraz mam nowy problemik biggrin.gif jak ustawic 3dAnalyzer 2.36 pod mojego kompa opis sprzetu w pierwszym poscie... i czy to prawda ze jak cos dobrze pozmieniam w tym programie to bede mogl grac na detalach medium??? tak slyszalem ktos pisal gdzies ze mu poszlo na medium biggrin.gif szukalem na forum jak ustawic 3dAnalyzer 2.36 ale byly tylko ustawienia do pes2008 i do pes4 z gory THX !! biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.