Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Loga
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Koronas
Witam, zacznę od tego, że nie chodzi o to co większość prawdopodobnie pomyśli czyli o wgrywanie log (herbów) lig oraz drużyn.
Chodzi mi o wgranie log takich, które można umieścić na koszulkach stworzonego przez siebie zespołu, np. jakaś reklama na koszulkach czy logo sponsora sportowego (Nike, Puma etc.). Wiem, że można je samemu stworzyć w grze w dziale edycja, ale tam nie da się tego dobrze narysować. Da się je wgrać jakimś programem? Na przykład DKZ Studio? W jakim formacie i rozmiarze powinny być jeżeli da się je wgrać?
Liczę na waszą pomoc.
perONE
Nie ma chyba takiej możliwości. Najprościej zrobić kitsa w Photoshopie lub GIMPie i dodać przez kitserver.
Kubbas
Nie jestem pewien, ale chyba emblemy, które wgrywasz do OF'a można dodać w tym trybie na koszulkę.
Orange_91
Można takie coś zrobić przez PES Fan Editor. W zakładce logo w tym programie umieszczasz różnego typu reklamy.
Koronas
Dzięki Orange_91, rzeczywiście da się przez Pes Fan Editor to zrobić, ale jest za mała rozdzielczość i jest bardzo niewyraźne więc chyba się pobawię przy zrobieniu strojów do kitservera, ale jak już to zrobię to co mam wpisać w map? Jakie jest ID stworzonego zespołu? (Jeżeli to istotne to mam wgranego patcha OE v5.0, a w karierze przy tworzeniu zespołu podmieniłem go za drużynę Longuedez.)

EDIT:Dobra, znalazłem ID tego zespołu (nie wiem czy dobre), ale mam kolejny problem - jak napisać plik config dla stroju?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.