Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lm I Puchar Uefa 2008\09
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
lukasz44
Mógłby ktoś podać link do stacji na której będzie możńa słuchać relacji radiowej z losowania, albo strony gdzie będzie wszystko na żywo, proszę o odpowiedż.
Kettger
Będzie na Eurosport. ;]
popeq93
i na TVP Sport, losowanie UEFA o 12.55 bodajże tongue.gif
lukasz44
Ale chodzi o to że ja właśnie nie mam tych kanałów, chodzi mi bardziej o realcje na jakiejś stronie albo w radiu.

KKS_LECH_1922
Cała polska musi docenić sukces Lecha ! Teraz trzeba kibicować ponad podziałami ! Nazbierali już mnóstwo punktów do rankingu UEFA ! Piękny bilans tej jesieni : 7 zwycięstw i 3 remisy i tylko 2 porażki . Na pewno przesuniemy się w rankingu bo nie ma już zespołów z Izraela , Austrii , Szwajcarii czy Czech . Dla dobra polskiego futbolu NIECH ZWYCIĘZA LECH , WIELKI KOLEJORZ KKS !!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
artysta germanista
CYTAT(KKS_LECH_1922 @ Dec 18 2008, 17:46) *
Cała polska musi docenić sukces Lecha ! Teraz trzeba kibicować ponad podziałami ! Nazbierali już mnóstwo punktów do rankingu UEFA ! Piękny bilans tej jesieni : 7 zwycięstw i 3 remisy i tylko 2 porażki . Na pewno przesuniemy się w rankingu bo nie ma już zespołów z Izraela , Austrii , Szwajcarii czy Czech . Dla dobra polskiego futbolu NIECH ZWYCIĘZA LECH , WIELKI KOLEJORZ KKS !!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif

Heh żebyś się nie rozczarował z tym kibicowaniem ponad podziałami. Skoro jesteś takim zagorzałym fanem Lecha to kibicowałbyś Legii czy Wiśle na tym etapie europejskich rozgrywek? Jeżeli tak to w moim odczcuciu nie jesteś prawdziwym kibicem (ale to tylko moje zdanie i niechce wywoływac żadnej kłótni). Owszem cieszę się, że w końcu drużyna z Polski coś osiągnełą a tym bardziej cieszy ze to drużyna z dużego miasta a nie jakaś wieś Grodzisk Wlkp. której mieszkańców nie obchodzą losy lokalnej drużyny. Ale życze Lechowi żeby zaszedł jak najdalej bo im lepszy wynik tym więcej zespołów z PL w Pucharach na następne lata
KKS_LECH_1922
Może cie zaskocze tym kibicowaniem ponad podziałami !!!
Po pierwsze : we wczorajszym meczu masa kibiców z Warszawy i Krakowa,Bełchatowa,Lublina,Łodzi,Wrocławia i ...reszty naszego kraju.... kibicowała Lechowi Poznań !!!!!!
Po drugie : też kibicował bym obojętnie jakiej drużynie z Polski w meczu Pucharowym tym bardziej jak pokazali by taki styl jak Lech tzn.nie murowali by bramki i czekali na kontratak tylko prowadzili otwartą walkę (w każdym meczu) nawet jak by był to klub ze wsi jak określiłeś Grodzisk Wlkp
Po trzecie : przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i wstydz sie masz jakiś uraz do Grodziska Wlkp ? heh może kiedyś dokopała ta drużyna ze "wsi" jak to określiłeś twojej drużynie z "wielkiego" miasta ??
JuveR
CYTAT(19(M)50 @ Dec 18 2008, 18:58) *
Heh żebyś się nie rozczarował z tym kibicowaniem ponad podziałami. Skoro jesteś takim zagorzałym fanem Lecha to kibicowałbyś Legii czy Wiśle na tym etapie europejskich rozgrywek? Jeżeli tak to w moim odczcuciu nie jesteś prawdziwym kibicem (ale to tylko moje zdanie i niechce wywoływac żadnej kłótni). Owszem cieszę się, że w końcu drużyna z Polski coś osiągnełą a tym bardziej cieszy ze to drużyna z dużego miasta a nie jakaś wieś Grodzisk Wlkp. której mieszkańców nie obchodzą losy lokalnej drużyny. Ale życze Lechowi żeby zaszedł jak najdalej bo im lepszy wynik tym więcej zespołów z PL w Pucharach na następne lata

Po avatarze i podpisie sądzę że jesteś kibicem drużyny z Lublina? Czyli sam sobie przeczysz. Najpierw piszesz,że nie uważasz użytkownika KKS_LECH_1922 za prawdziwego kibica, bo trzymałby kciuki za Legię, gdyby ta grała w europejskich pucharach, a później piszesz że życzysz Lechowi aby jak najdalej zaszedł huh.gif
A po drugie to nie wiem co to za różnica z jakiej miejscowości jest dana drużyna. Myślisz że jak ktoś mieszka w mieście to lepszy jest? Bo tak z twojej wypowiedzi wynika.
Ja się bardzo cieszę że "coś" wreszcie ruszyło w polskiej piłce i w końcu ktoś reprezentuje nas w Europie. Trzeba też przyznać że mecze Lecha potrafią trzymać w napięciu biggrin.gif
kostek
Temat jest o jutrzejszym losowaniu, przypominam.

A oto na kogo może trafić Kolejorz:

KOD
Zwycięzcy/potencjalni zwycięzcy grup:
A: Manchester City / FC Twente
B: Metalist Charków / Galatasaray Stambuł
C: Standard Liege / Sevilla FC
D: Udinese Calcio / Tottenham Hotspur
E: VfL Wolfsburg
F: HSV Hamburg
G: AS Saint-Etienne

W zasadzie nie ma jakiś wielkich potentatów nie do przejścia. ManCity i Sevilla najtrudniejsi do przejścia by byli.
Najchętniej widziałbym jako rywala dla Lecha Saint_etienne, Wolfsburg ewentualnie Charków/Twente, ale to jeszcze nie pewne, bo nie wiadomo jak tam dzisiejsze mecze.
toldek
Z tym St. Etienne to bym nie przesadzał bo bardzo dobrze gra w tej edycji pucharu uefa nie ma drużyny która jest ewidetnie słaba.
coley
No to juz wiemy
Potencjalni rywale Lecha to:
A: Manchester City
B: Metalist Charków
C: Standard Liege
D: Udinese Calcio
E: VfL Wolfsburg
F: HSV Hamburg
G: AS Saint-Etienne

Imo najgorzej bylo by trafic wbrew pozorom na Metalist
10 pkt w takiej grupie i do tego zero straconych bramek O_o
Kettger
Najlepiej jakby trafili na Sevillę/ManCity, wtedy by się okazało, jacy są mocni. xD

No, Panowie - jeszcze 3 godziny do rozpoczęcia losowania LM i 4 do UEFA. ;P
qwerte
CYTAT(lukasz44 @ Dec 18 2008, 17:45) *
Ale chodzi o to że ja właśnie nie mam tych kanałów, chodzi mi bardziej o realcje na jakiejś stronie albo w radiu.

Na stronie uefa.com też będzie transmisja na żywo na stronie, będziesz mógł nawet włączyć dźwięk i obraz.
lukasz44
Dzięki, też niedawno przeczytałem na stronie Realu madryt że na uefa.com będzie, dzięki za pomoc. tongue.gif

___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Licze na Metalist Kharkow, tutaj juz muszi byc koniec sukcesow ukraincow jak trafiom na nich to morze jescze pograiom w pucharze wink.gif
manio3
Najsłabsze jest Saint-Etien a Metalist chyba najsilniejszy
UnRA
ja chciałbym, żeby lech trafił na udinese i pokonał je jak kiedyś wisła parmę smile.gif, poza tym byłoby dużo bramek bo obydwa zespoły grają efektownie
lukasz44
zomek
no i Lech trafił na Udinese xD
a jak przejda zagraja ze zwycięzcą meczu Zenit : Stuttgart
lukasz44

Real - Liverpool - chyba najgorzej jak mogli trafić . tongue.gif mad.gif

Kettger
Najciekawsze mecze to oczywiście Chelsea - Juventus, a także Real M. - Liverpool.

W spotkaniu ManU - Inter nie spodziewałbym się większych emocji, gdyż wątpię, by podopieczni Jose Mourinho byli w stanie sprawić niespodziankę. wink.gif
UnRA
Jakiś pruruk ze mnie cy cuśtongue.gif W takim razie chciałbym, aby lech wygrał z Udinese kolejno 2 - 0 i 3 -0 biggrin.gif
kostek
Myślę, że dla Lecha to całkiem niezłe losowanie.
Mogło być odrobinę lepiej, ale mogło też być znacznie gorzej.

Udinese do ogrania.
2pac
Rywal do ogrania. Tylko niech Lech nie zawiedzie skutecznością smile.gif
perONE
Nie sądzie aby wygrana Interu była jakąś niespodzianką. chociażby na potyczki ligowe w obecnym sezonie. inter radzi sobie lepiej. Fakt, że w LM nie grają bardz dobrze, ale faworyma w tym spotkaniu IMO nie ma wink.gif
UnRA
Smuda powiedział w wywiadzie że wolałby trafić na bundesligę, ale Serie A też może być
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.