Sorry że zaśmiece forrum zapewne bezsensownym i prostym pytaniem na ktòre jest prosta odpowiedź ale ja che żeby mi wszystko dzialało. Mianowicie nie moge sobie z pathować zadnego roma WE 2002. Jak mi przedtem wszytsko działało to teraz zaczeły sie problemy odką WE online nie wydało patha na sezon 04/05. po spathowaniu tego zagle przy zakładaniu gry występuje unknow game. I nic nie pomoże ża nawziska i zespoły są zmienione skoro i tak z nikim nie zagram po sieci. Tak mi sie dzieje ż kazym innym pathem od tego czasu i zupełnie nie wiem co można zrobić żeby to zmnienić. POMOCY!!!!
T-Mac
Oct 2 2004, 08:03
sprawdz
cpka
memorke
i czy nagrales na czystego roma patcha
w przypadku weleague patch (liga oszustow) nagrywasz na stara wersje patcha tzw. nakladka
JTK
Oct 2 2004, 09:27
Jak masz unknow game to wina ( ) lezy po stronie nieodpowiedniego cpka.dll
albus_lupus
Oct 3 2004, 20:16
Dzienki chłopaki:) Spròbuje w takim razie coś rozkminić zedłòg waszych wskazòwek
albus_lupus
Oct 3 2004, 20:22
to jesszcze raz ja Sprawdziałem tak jak napisaliście :
memorke
cpka
nagrałem na czystego roma
i dalej mam new rom We 2002.
Macie może jeszcze jakoes inne propozycje. :?: :?: :?:
zyga
Oct 7 2004, 22:37
napewno ktoś ci coś poradzi ale ja nie.. bo innych sposobow sam nie znam
PISZE KEMOT: O takim wlasnie nabijaniu, i bezsensownym pisaniu postow mowilem, zyga daj spokoj, albo lecisz jako pierwszy...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.