Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sprawa łosi ligowych
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Dj_Dario
Denerwuje mnie fakt iż tak zajefana liga traci swoje walory, nie wiem jak jest w wyższych ligach, ale tu gdzie ja gram (to jest IV) strasznie sie gra, co chwila nowa osoba, odkad liga sie zaczela juz sie zmienilo z połowa składu grupy, trochę porażka, moze poprostu jak ktos sie wypisuje to nie brac nowej osoby na jego miejsce tylko zmniejszyc o jedna, bo tak to nigdy nie bedzie git, trudno porozumiec sie z innymi, nikt nie ma czasu, jest z 5 osob ktore tak naprawde graja w ta lige i przykladaja sie do rozgrywek, ale jak sie trafi na kolejke gdzie jest 5 ŁOSI ktorzy nie maja czasu albo wogole ich nie ma to odechciewa sie grac.

Chciałbym sie dowiedziec jakie sa wasze zdania na ten temat?

To jest tylko moje zdanie, nikogo z organizatorow nie krytykuje.

Pozdrawiam
snake
Sprawa jest prosta jeśli w terminarzu jesteś gościem to zagadaj do kolesia na GG ale tylko raz jeśli nie będzie chciał grać to go jeb, bedzie walkower na twoją korzyśc, co innego jeśli jesteś gospodarzem, wtedy musisz pytać troche więcej wink.gif , jeśli to nie daje skutku pokazujesz rozmowy z GG adminowi swojej ligi i w tej sytuacji znowu jest walkower dal ciebie. Choć pewnie wolał bys zagrać te mecze niż dostać za nie walkowery, ale còż nie zawsze udaje się to czego się chce....
Dj_Dario
No właśnie wole grac a nie dostawac walkowery, przeciez wtedy nie wygrywa ten kto jest lepszy, beznadzieja, kurde porazka z tymi losiami biggrin.gif Wiec staram sie zagadywac do kolesi co dziennie pytam, poniewaz chce grac grac i jeszcze raz grac, a tu lipa. Moze kiedy sie to zmieni - oby. Życzę powodzenia i jak najmniej takich typòw.
lazy_bum
IV liga, można się było tego spodziewać. U nas w III to jest dopiero lipa. Gra chyba 7 osòb na 12....
snake
k0ff ale to tylko w Twojej grupie smile.gif
U mnie jest OK
Dj_Dario
no i znow nikt sie nie odzywa, coraz bardziej ta liga jest bezsensu dla mnie, jak nikt nie chce grac biggrin.gif tzn. z polowa grupy
Bakel
no i znow nikt sie nie odzywa, coraz bardziej ta liga jest bezsensu dla mnie, jak nikt nie chce grac :D tzn. z polowa grupy

No to masz motywację, by awansować do wyższej ligi ;-p Z reguły im wyżej, tym mniej "łosi", w pierwszej lidze nie ma takich osobnikòw.
Nie da się ukryć, że 4 liga jest sitem, przez ktòre oddzielamy graczy zaangażowanych i chcących grać, od ludzi, ktòrzy trafili do ligi niejako z przypadku.
3m formę :)
Aros
Tak jak napisał Bakel, zaletą 4 ligi jest to, że jest mobilna. By jednak nie doprowadzać do końca rozgrywek do ciągłych zmian, regulamin dopuszcza zamianę zawodnikòw do 12 kolejki.

Od 13, czyli już w przyszłą niedzielę, posypią się walkowery, a za olewaczy nowy zawodnik nie wskoczy...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.