tak jak w temacie mam pytanie jak zrobic twarze do pesa tylko nie prez edit mode bo sie nieda dokładnyhch zrobic.
przez Oedit
i photoshop chyba
.::NorD::.
Nov 2 2008, 13:02
Bierzesz plastelinę i modelujesz , proste .
HMMM. A DOKŁADNIEJ ....
CYTAT(manio3 @ Nov 2 2008, 13:04)

przez Oedit
i photoshop chyba
bo mam oedit ale niewiem jak go urzywac
potrzebujesz oedit, Pes to Oedit Converter i Photoshopa. ściągnij tutka z pes faces ;d
START
- Najpierw przejdź do opcji i ustawić oedit ścieżki (jest to konieczne tylko przy pierwszym uruchomieniu POC).
- Następnie przejdź do pliku bin (twarzy). Po kliknięciu na "PES do OEDIT" Button.
- Oedit zostanie otwarty i będzie można pokazać twarz.
-Tekstury
- Tekstur twarzy. DDS i. Bmp zostaną włączone w tym samym folderze swojego odbiornika.
- Jeśli plik nazywa się bin face10.bin tekstury pliki zostaną nazwane face10.bin.dds i face10.bin.bmp
- Można wybrać nie na eksport tekstur przez odznaczyć wywóz tekstur.
-W OEDIT
- Raz w Oedit do oblicze załadowania tekstur tekstury przejdź do menu i kliknij przycisk Zarządzanie tekstur. Załadować plik bmp umieszczone w tym samym folderze, że bin.
- Po dokonaniu zmian chcesz przejść do menu Plik i Zapisz. - Zamknij Oedit.
Przywożących tekstury
-Pod OEDIT PES przycisku znajdziesz dwie opcje:. DDS lub. Bmp. Jednej sprawdzane będą importowane.
Przywożących TWARZY
-Teraz kliknij na OEDIT PES przycisk POBC.
-Wreszcie zaimportować plik bin do plików za pomocą AFS AFS Explorer.
jak to zrobic normalnie bo nie moge tego zrozumiex a to przetłumaczyłem bo było nie po polsku
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.