Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: "gra Wychodzi Do Windowsa"
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
mazitbg
Witam,

Postanowiłem zalożyć ten temat, ponieważ zauważyłem, że ten problem mam nie tylko ja lub paru użytkowników, lecz cała masa graczy i należy mu się oddzielny temat.

Problem u mnie polega na tym, że gdy dochodzę w trybie "bal" do stanu kiedy zostaje powołany do składu meczowego gra wychodzi do windowsa. U innych dzieje się to w różnych "stadiach" gry i nie tylko a "bal" lecz także w CL i innych. Na początku myślałem, ze może mam uszkodzony plik zapisu ( od razu mówię, że nie bardzo znam się na informatyce itp), lecz po oczytaniu się tutaj tego forum widzę, że jest to większy problem. Nie pomogła zmiana rozdzielczości na mniejszą jak ktoś radził w innym temacie, natomiast co do patcha od konami mam taki sam błąd jak kolega...

CYTAT(oliwer)
Pomoze mi ktos??

http://img234.imageshack.us/my.php?image=bdbc5.jpg Probowalem zainstalowac ten patch od konami i napotkalem taki blad :/

Nie wiem, czy to może mieć jaki kolwiek sens, ale gdy grając u kumpla na laptopie z systemem windows vista, nie było żadnych problemów w wywalaniem gry, natomiast u mnie na windowsie xp, jest jak wyżej napisałem.

Wiem, że są na tym forum tęgie głowy od takich rzeczy i prosiłbym o jakąś pomoc, poradę. Może da się jakoś zainstalować ten patch od konami, żeby ten błąd nie wyskakiwał

Z góry dzięki za pomoc wink.gif

pozdrawiam,
mazi wink.gif
EjPii
Masz RIP-a? Jak tak to niestety..... w twoim rejestrze nie ma informacji że gra jest zainstalowana więc instalator patcha nie może jej odnaleźć.
mazitbg
CYTAT(EjPii @ Nov 1 2008, 13:55) *
Masz RIP-a? Jak tak to niestety..... w twoim rejestrze nie ma informacji że gra jest zainstalowana więc instalator patcha nie może jej odnaleźć.

Niestety ale mam RIP-a, to widzę, że pozamiatane... Mam jeszcze takie pytanie, czy ktoś kto zainstalował patcha, nie ma już teraz żadnych problemów z grą?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.