Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytanie Patch 1.10
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
cialo7
Witam,
zainstalowałem patcha 1.10 (wcześniej miałem GA 0,2) i mam wrażenie, że wcześniejsze zmiany całkowicie zostały usunięte (herby, niektóre koszulki, buty) gdzieś przeczytałem, ze działa normalnie GA z patchem od KONAMI i trochę niefajnie, że teraz cofnęło wszystkie te zmiany.
Cóż, mam chociaż nadzieję, że nie wywali mnie więcej do Windowsa.
Pytanie: Czy cokolwiek z patchy od GA zostało w danych PESa po wgraniu 1.10?

I na koniec prośba. Mógłby ktoś wrzucić swój pliczek z logami drużyn i lig, z koszulkami, z nazwami i aktualnymi transferami? (mogłyby też być buty jakieś fajne. Na przykład:

robien92
dołaczam sie do prosby
Swiezak
panowie a wczym problem patch działa z GA 2.0 tylko musicie najnowszego kitservera zastosować zamiast tego ci jest w patchu, ja tak mam i śmiga aż miło tongue.gif
cialo7
O ja, rzeczywiście nie pomyślałem, że może chodzić o ponowne zainstalowanie kitservera. Dzięki za pomoc, teraz już i mi wszystko śmiga. cool.gif
Zwlekałem z rozpoczęciem BaL do momentu uzyskania zadowalających dodatków i uaktualnień, myślę że dotychczasowe są satysfakcjonujące i zacznę w najbliższym czasie smile.gif
A tutaj wrzucam swój pliczek: kliknij, aby przejść dalej

PS: który plik odpowiada za składy a który za buty?
Pelajs
Czy mozecie podac jakis patch i gdzie go moge znalezc z uaktualnionymi transferami, herbami, nazwami i strojami druzyn? I powiedzcie jeszcze co mam zrobic jak go sciagne bo ja zupelnie nie wiem co potem zrobic?
mavachi
Ludzie wejdzice na pesleague.pl tam jest najnowszy kitserver i duzo patchy poinstalujcie i bedzie wink.gif
Pelajs
A co to jest wogole kitserver? Wiem ze to na pewno glupie pytanie, ale ja sie na takim czym nie znam.
manio3
jak ty nie wiesz co to KS to ja nie wiem... KS to dodatek Juce'a dzięki któremu, jest folder IMG w którym można instalować dodatki..
Pelajs
Prosze was powiedzcie mi co mam po kolei pobrac i co z tym zrobic abym mogl zinstalowac np of z transferami?
cialo7
Pobierz jakiś (najlepiej najnowszy) kitserver. Wypakuj/zainstaluj go w folderze z grą. Uruchom kitserver i weź opcję 'instal' wtedy zaaplikuje Ci ściągnięte dodatki, które znajdą się w folderze kitservera.
Jeśli chcesz mieć jakieś fajne patche to neie obejdzie się bez kitservera i jeśli po krótce moje wyjaśnienie jest niezrozumiałe to radzę poczytać inne tematy/fora w celu uzyskania łatwiejszych (?) informacji na temat działania kitservera i dodatków do PES.
Pelajs
Ja czytam wszystkie tematy bo zawsze z tym forum jestem na bierzaco. Probowalem juz to zrobic, ale znow wyskakuje jakis blad. Niby dla was takie proste rzeczy, a ja tego nie umiem
mavachi
jak instalujesz kitserver w folderze pes'a (pes2009.exe) to wyskakuje ci blad ?
Pelajs
Gdzie wogole jest ten folder pes2009 (w foldzerze pesa takiego czegos nie mam) I jak wogole mam zaisalowac tego pesa. Ale jestem juz tym wkurzony, ze takiego czegos nie umie zrobic.
mavachi
http://files.filefront.com/PES+2009+Option...;/fileinfo.html sciagnij i z folderu pliki wklej gdzie masz sav'y czyli Moje dokumenty/konami/pes2009/save to sa stroje wszystkich druzyn...
Pelajs
A uaktualnione transfery tez tu sa bo o nie mi glownie chodzi?
manio3
Pelajs; Co to na infie w podstawówce robiłeś, że nie wiesz gdzie szukać głównego folderu programu?
PES jest w C/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2009
Nie będziesz tam miał od razu KS ponieważ musisz go ściągnąć osobno..
Pelajs
My takiego czegos na infie nie mielismy.
mavachi
http://files.filefront.com/Aktualny+OF+97+...;/fileinfo.html musisz zobaczyc czy dzialaja wink.gif
Pelajs
Taa... tylko jak to sciagne to co mam z tym dalej zrobic?
mavachi
tam masz plik readme otworz i przeczytaj wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.