Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Issonline Pes2009 Cup I
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Rozgrywka sieciowa: Archiwum > PES2009 > Turnieje
Bakel
Witam

Zapraszam do udziału w turnieju ISSOnline PES2009 Cup I. Aby wziąć udział w turnieju należy zarejestrować się na stronie http://pesrankings.com/ , w tabelce Upcoming PES Events wybrać PC, zlokalizować nazwę turnieju, a następnie kliknąć na zielony obrazek z napisem JOIN.

W turnieju będzie mogło wziąć udział 32 graczy. System rozgrywek będzie niemal identyczny jak w przypadku Mistrzostw Świata, a zatem gramy reprezentacjami narodowymi (dowolność wyboru), 8 grup po 4 graczy, mecz i rewanż, 2 najlepsze drużyny wychodzą z każdej z grup, dalej rywalizacja toczyć się będzie systemem pucharowym.

Oczywiście w przypadku mistrzostw świata gra się tylko jeden mecz w każdej fazie. W turnieju, by zachować większy udział umiejętności niż przypadku, zagramy po dwa mecze w każdej fazie.

Zasady rozgrywki:

Czas meczu: 10 min
Formy: Normal
Pogoda: Fine
Pora dnia: Day/Afternoon/Evening (nie ma znaczenia)
Pora roku: Summer

Oczywistym jest fakt, iż należy posiadać oryginalną kopię gry, by wziąć udział w rozgrywkach.

Pierwsza faza będzie trwać 4 dni, a każda kolejna 2 dni. Mam nadzieję, że turniej przebiegnie w miarę sprawnie.

Życzę wszystkim uczestnikom powodzenia.
Zgieru
Zgłaszam sie do zagrania smile.gif
adriko
Ja również zgłaszam swój udział wink.gif Póki co mało chętnych jest, tylko 4 osoby.
Zgieru
CYTAT(adriko @ Oct 25 2008, 10:13) *
Ja również zgłaszam swój udział wink.gif Póki co mało chętnych jest, tylko 4 osoby.

Mam nadzieje że szybko uzbiera sie więcej wink.gif
Bakel
Zostało jeszcze 12 wolnych miejsc. Zainteresowanych zapraszam do zapisywania się.
Majew
Czy możesz powiedzieć w jakich godzinach ewentualnie zaczynamy zakładając fakt, że zbierze się niezbędna ilość graczy?

Będę wdzięczny jak podasz jakieś szczegóły..
Bakel
Dziś około godziny 20.00 kończymy zapisy i grupy zostaną rozlosowane. Spotkania grupowe rozgrywamy do czwartku, także do 20, następnie losujemy pary 1/2 finału.
Majew
Wybacz że zabiorę Ci jeszcze chwilę, ale na jakiej podstawie będą dobierane terminy.. rozgrywanych meczy do czwartku tak jak napisałeś..

rozumiem, że wszystko jest uzależnione od ilości graczy więc jeśli ciężko Ci określić to luxx, pytam ponieważ to moja pierwsza obecność w takim turnieju i chciałbym wszystko wiedzieć..
Bakel
Nie za bardzo zrozumiałem Twoje pytanie.
Umawiasz się ma dwumecz z graczem z Twojej grupy, rozgrywasz spotkanie, a wynik wpisujesz na stronie pesrankings.com
Możesz rozegrać wszystkie mecze w przeciągu jednego dnia, ważne jest tylko to abyś rozegrał je przed czwartkiem.

Strona turnieju:

http://pesrankings.com/event/147/
Orzel
No dziś juz czwartek, a ja nie moge sie skontaktować z jednym użytkownkiem - Pablisso

moje dane: Grupa IV - OrzelPL
Dawidi
A to nie przypadkiem dlatego, że nie wszyscy mają rozegrane 6 meczy? Jeśli by tak było to by pewnie wygenerowało drabinke.
Bakel
Aktualizacja:

Dawidi miał rację. W takim razie turniej zostanie dokończony na stronie PESRankings.
Orzel
OrzelPL vs Kettger 0:5 i 2:3

Powodzenia dla reszty uczestników!
Majew
Fajnie by jeszcze było gdyby rzeczywiście wszyscy podchodzili do turnieju poważnie..

Do swojego przeciwnika wysłałem już kilka PM na stronie www.pesrankigns.com , zostawiłem gg , e-mail nawet wersję angielską napisałem:) i co? i NIC zero reakcji..

Z grupy praktycznie tak samo wyszedłem.. ale nie podoba mi się to.. po co ktoś się zapisuję jeśli nie chcę tak naprawdę zagrać.
Bakel
Majew, wpisz walkowery na swoją korzyść. Salis nie jest uprawniony do udziału w pucharówce. Szkoda, że skrypt PESRankings nie pozwala usunąć gracza z turnieju.
Majew
Uzupełniłem..

Szczerze liczyłem na większą rywalizację...
Kettger
W związku z obecnymi problemami z internetem, mecze ligowe rozegram około soboty. Pozdrawiam.
Kettger
Turniej zakończony. W dwumeczu finałowym pokonałem elzvisa 3:1 , 3:0. Dzięki wszystkim za grę i do zobaczenia na kolejnym turnieju. ;]
Edinio
Edinio ja też zagram
wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.