Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Uruchomieniem Pes 2008...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
P4BI0
Mam pewnien problem. Otóż instalacja przebiegła pomyślnie, uruchamiam grę, a tu gra jakby się zacina. Jest taki obraz: http://img528.imageshack.us/my.php?image=pesvl9.jpg . Jakby się coś wczytywało, cały czas lecą te kuleczki, nie ma dźwięku i ile bym nie czekał gra nie chce się załadować. Co jest nie tak, może ktoś pomoże?

P4BI0
artysta germanista
Orginalna gra? Jakie masz parametry kompa (ile mb ram procek karta grafiki itp)?
P4BI0
Gra jest oryginalna. Mam 1024 RAM, GeForce 7600, Duo Core 2x 2,2 GhZ, Windows XP. Czy możliwe, że karta graficzna jest za słaba?
artysta germanista
"Rozsądne wymagania sprzętowe:
Pentium 4 3 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 6800 lub lepsza), 6.5 GB HDD, Windows XP/Vista."

He ja Ci powiem że mam 512 ramu , 1.8 ghz i karte 128 mb a na medium poszło mi bez zacinania.Może przestaw detale na medium. Powinno Ci działac bez zarzutu

Kolno1967
CYTAT(e.handlarz @ Sep 27 2008, 14:49) *
"Rozsądne wymagania sprzętowe:
Pentium 4 3 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 6800 lub lepsza), 6.5 GB HDD, Windows XP/Vista."

He ja Ci powiem że mam 512 ramu , 1.8 ghz i karte 128 mb a na medium poszło mi bez zacinania.Może przestaw detale na medium. Powinno Ci działac bez zarzutu

Gra jest tak zrobiona że wykrywa posiadaną grafikę i optymalizuje obraz do jej osiągów.
Kumpel ma kompa Semptron 2500 1.5 GB ramu GeForce 6200 i śmiga aż miło na średnich detalach.
Dołóż ramek i oczywiście zmień grafikę nawet na GForca 6600 lub mocniejszą i myślę że będzie lepiej śmigać niż 7600 bo to tani badziew.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.