Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakim Zespołem Grać W Lm?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Crv+
Jakim zespołem grać w LM?

qazwsx
Może jeszcze: "Jakie majtki mam dzi¶ założyć" dry.gif
Ja osobi¶cie wolałbym czym¶ jeszcze słabszym, wszak jaka to uciecha za 3 sezony wygrać Puchar LM ?
Imo wszystkie jeszcze zbyt mocne. Zagraj jakim¶ VVV Venlo, Valenciennes albo Hull City...
Snok3r -> Nie piszę nazwy tego zespołu tylko dlatego, że jest naprawdę słaby. Zespół jest ciekawy, fajnie się gra i zmusza to do większego wysiłku.
snok3r
CYTAT(qazwsx @ Sep 22 2008, 17:28) *
Zagraj jakim¶ VVV Venlo...

dokladnie. ciezko znalezc jeszcze slabsza druzyne w grze smile.gif
JuveR
CYTAT
Może jeszcze: "Jakie majtki mam dzi¶ założyć" dry.gif

Proponuję takie biggrin.gif
Temat całkowicie bezsensowny closedeyes.gif
Milanem sobie zagraj bo ostatnio cieniutko z form± u nich tongue.gif
Crv+
Może jeszcze :" Jakie majtki mam dzi¶ założyć"
gazwsx Chylę czoła mistrzu ironii

CYTAT(JuveR @ Sep 22 2008, 17:47) *
Proponuję takie biggrin.gif
Temat całkowicie bezsensowny closedeyes.gif
Milanem sobie zagraj bo ostatnio cieniutko z form± u nich tongue.gif

///Dlaczego s±dzisz że temat jest bezsensowny uzasadnij swoj± wypowiedz
JuveR
Moze dlatego ze takie tematy juz powstawaly i nic z nich nie wynikało smile.gif WejdĽ sobie w edycje, poprzegl±daj kluby i weĽ ten który Ci pasuje rolleyes.gif
I tak po kilku sezonach będzie to zapewne skład megatalentów lub megagwiazd wink.gif Pozdrawiam
cypress.amaru
na pierwszy rzut oka to temat z dupy
do niczego nikomu niepotrzebny..
ale...
jak sie blizej przyjrzec mozna podyskutowac jaka druzyna.. (z tych slabszych oczywiscie)
mozna fajnie pograc.. odkryc wieel ukrytych smaczkow tej gry.. których nigdy by sie nie odkrylo tlukac non sto najlepszymi czy nawet tymi srednio dobrymi zespolami.. i tak:
- grajac ML PSG przyjemnie mi sie gralo Rothenem. Pauleta
- maryslia.. swietny m'bami

i tak mogloby sie wymieniac.. teraz nie spamietam nazwisk i klubow..
ale mozna w ten sposob przeprowadizc dyskusje...
jest masa fajnych zawodnikow.. zwlaszcza tych starszych
którymi mozna bardzo fajnei popykac..
jak worce z pracy to moze cos mi sie przypomni i dopisze.. pozdrooo
coley
dla mnie od niepamietnych czasow i starych iss'ow (gdzie nie bylo takich luksusow jak teraz) zawsze najwieksza
frajde przynosi gra defaultowymi graczami od konami (castolo, minanda, zamenhoff ;D)
strzelasz moze jedna bramke na 3 mecze ale za to po jakiej walce i ilu zmarnowanych okazjach przez twa ekipe
accuracy na poziomie 50 nie pozwalalo na kanonade bramek i czesto potrzebowalo sie sczescia aby choc zdobyc 1 punkt
pisze pozwalalo gdyz mam na mysli starsze wersje gry, gdyz ta najnowsza delikatnie mowiac zawiodła
zagralem kilka meczy w ml ale szybko zrezygnowalem gdy w meczach padaly hokejowe wyniki a castolo z przecietnego pilkarzyny nagle zrobil sie super snajperem ;/
pozdr0
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.