krzychu117
Aug 18 2008, 08:39
witam oto moja pierwsza facjata do pesa 2008. jest to tylko narazie wsadzone bmb na model i zmapowane oczy. jak dla mnie zrobilem swietne bmp. dzis wezme sie za modeling. pozdrawiam i przypominam ,ze narazie nie tknąłem modelu.

proszę o komentarze.
Soncker
Aug 18 2008, 08:58
Jak to jest Cleber to ja jestem koń który mówi.Gdyby był bez koszulki Wisły bym go w życiu nie poznał.
Troche więcej pracy i bedzie cool
krzychu117
Aug 18 2008, 09:26
mówię ,że jeszce modelu nie ruszyłem^^
krzychu117
Aug 18 2008, 10:30

cleber preview
do poprawy jedna część brwi. lewa i prawa część głowy, nos, szczeka i zez. oceniajcie. Powiedzcie mi jak usunąć tego zeza??
CYTAT(krzychu117 @ Aug 18 2008, 11:34)

cleber preview
do poprawy jedna część brwi. lewa i prawa część głowy, nos, szczeka i zez. oceniajcie. Powiedzcie mi jak usunąć tego zeza??
Jedno okreslenie ktore nasuwa mi sie na usta to TRAGEDIA.
Kamil.
Aug 18 2008, 11:13
Sorry ale radzę zrobić od nowa .bmp bo to jest tragedia

Pozdroo.
A ponadto dawaj mniejsze skriny.
nom, ta twarz to taka (brak określenia) ale mam pytanko mógłbyś podać fote z której robiłeś ta faciate??
Soncker
Aug 18 2008, 12:21
O ku..a ty kiedys wogule widziales Clebera?Wszystko do poprawy twarz jak ktos by go pobil wlosy no comment posiedz przy twarzy troche dluzej to to jest tragedia
Pisz po polsku!
krzychu117
Aug 18 2008, 12:29

jak bmp to jest tragedia to ja jestem święty wincenty... sonck a ty widzialeś clebera? a co do włosów to są tylko takie chwilowe^^
who_me
Aug 18 2008, 12:45
JAk na pierwsze twarz to zle nie jest

popraw nos i troche posiedz nad modelem.
ps: moim zdaniem robienie z takich malych fotek twarzy do pes2008 mija sie z celem.
krzychu117
Aug 18 2008, 12:57
fakt tylko ,że większość ligowców lepszych nie ma.
CYTAT(krzychu117 @ Aug 18 2008, 13:33)

jak bmp to jest tragedia to ja jestem święty wincenty... sonck a ty widzialeś clebera? a co do włosów to są tylko takie chwilowe^^
W takim razie witamy pana wincentego na forum.
krzychu117
Aug 19 2008, 17:49

kolejny face a mianowicie marek zieńczuk. narazie jestem zadowolony z ust,kształtu głowy( nie pućków),kształtu nosa(nie dziurek). bmp słabe głownie ze względu foty. oceniajcie.
Jacmen
Aug 19 2008, 18:13
Jeśli jesteś początkujący nie rób twarzy ze słabych fotek to po pierwsze, po drugie tragedia pozdrawiam ;d
krzychu117
Aug 19 2008, 18:15
poddaje sie koniec z moimi face'ami:(.
Soncker
Aug 19 2008, 18:44
Uwierz mi że to dobra decyzja.Twoje fejsy to była tragedia.Jak by chu*em o sciane rozbic;p
Pozdro
Pro-Evo-S
Aug 19 2008, 23:07
CYTAT(Sonck @ Aug 19 2008, 19:48)

Uwierz mi że to dobra decyzja.Twoje fejsy to była tragedia.Jak by chu*em o sciane rozbic;p
Pozdro
a ty mi uwierz że źle czynisz zniechęcając do pracy tegoż uzytkownika
Początkowy facemaker popełnia na początku dużą ilość błędów, a my obserwatorzy jesteśmy od tego by go nakierowywać we właściwą stronę.
Natomiast zadaniem początkującego facemakera jest słuchanie dobrych rad a nie wykłucanie się o bmp. Skoro większość wypowiadających się tu mówi że trzeba poprawić bmp to trzeba pomyśleć nad tym co zrobić żeby było lepsze
Pozdrawiam
naczelnik5
Aug 19 2008, 23:41
nie no moim zdanime torche za ostre byly niektore komenty , widzialem juz o wiele gorsze poczatki , ale tez nie mozesz sie zniechecac od razu , jesli wrzucasz swoje prace na forum to po negatywnych komentach powinienes sie starac cosraz bardziej a nie rezygnowac,cleber bardzo salby , ale zienczuk juz troszke lepszy dlatego warto by bylo kontynuowac prace i zobaczyc czy jest poprawa po kilku mordkach , ale jak mowie no niektore komenty byly za ostre i naprawde mogly zniechecic. pozdro :>
Damian.
Aug 20 2008, 16:35
No to go nieźle zniechęciliście...
Początki zawsze są trudne, staraj się, a będą efekty.
Rób z większych fotek

Zieńczuk dużo dużo lepszy
Bartezz
Sep 19 2008, 22:30
no zienczuk lepszy.
rob twarze z wiekszych fotek
krzychu117
Oct 21 2008, 15:18

twarz po długiej przerwie. Peter Singlar. Jak dla mnie bardzo dobry model zrobiłem. Nie wiem tylko co z oczami.
CYTAT(krzychu117 @ Oct 21 2008, 15:22)

twarz po długiej przerwie. Peter Singlar. Jak dla mnie bardzo dobry model zrobiłem. Nie wiem tylko co z oczami.
Nadaje się do "Dnia żywych trupów"
Nie przejmuj się wręcz "chamskimi" komentarzami od niektórych. Tak jak już użytkownicy podpowiadali Ci staraj się twarze robić z większych fotek, by potem z biegiem doświadczenia z mniejszych. Będzie dobrze. Początki zawsze bywają trudne ; )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.