Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face'y By Sowek7
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2
demiano7
Witam wszystkich wink.gif tak sie nudze i nudze... aż wkońcu postanowiłem że spróbuje robic mordy... Na pierwszy ogień poszedł Arshavin ponieważ IMO nie ma dobrej facjaty tego grajka (co prawda moja też nie jest dobra wink.gif ) ale to było pewną motywacją... Chciałbym zaznaczyć że jest to moja pierwsza twarz... jakiś czas temu próbowałem zrobić RvP ale zrobiłem może pół ryja i mi sie znudziło... Chciałbym podziękować BadNewz'owi za mnóstwo wskazówek ale jednocześnie chciałem zaznaczyć ze twarz jest wykonana tylko i wyłącznie przezemnie... On poprawił tylko łączenie włosów z szyją wink.gif to tyle... prosze o oceny tongue.gif
MYSZa7
Jak na pierwszy raz twarz niezła wink.gif
Popraw nos,usta,szczenkę i JEGO lewy policzek wink.gif i wymień włoski wink.gif
norek
Prosilbym o fotke.
Jesli to faktycznie twoja pierwsza praca to powiem ci ze chyba najlepszy debiut jesli idzie o teksture.
Z modelem jest juz nieco slabiej. Gdybys nie podpisal nie wiedzialbym o kogo chodzi. Zly ksztalt twarzy, oczy usta nos rozstawione w zlych proporcjach, brzydka jakosc wlosow.
demiano7
Kliknij, aby zobaczyć załącznik z tej fotki korzystałem wink.gif wiem że dziwnie wygląda ale na fotce jest tak jakoś śmiesznie... ;/ spróbuje to poprawić. A co do włosów to są to moje pierwsze wlosy a robiłem 3D więc rozmazane mi wyszło sad.gif ale spróbuje zrobic prawdopodobnie zwykłe. Pozdrawiam wink.gif
djclanv1r00z
jak na pierwszą mordę exstra wygląda wink.gif

pozdro cool.gif
szejk
Morda świetna! Czekam na kolejne
Soncker
Popieram mysze po pierwsze popraw wlosy!Sa fatalne i nie patrz na fotki na ktorych sobie zrobil raz fryzure.Daj mu "stałą" czyli taka w ktorej gra na codzien;p
Damian.
Chyba najlepszy Arshavin, ale dlatego że JayM07 zgubił bina.
Szczęka i wlosy psują efekt...
Super początek wink.gif
powodzenia tongue.gif
MaTi10
Super początek,szczęka i włosy do poprawy i git bd;] pzdr
demiano7
Sonc a mógłbyś zarzucic jakąś fotką z taką "stałą" fryzurą? wink.gif będe wdzięczny... pozdro wink.gif
Paput
Łączenie włosów z szyją ? o.O
Niewierze ze sam go robiłes ale to szczegól.
Soncker
http://images.teamtalk.com/08/04/800x600/A...enit_765875.jpg Tylko patrz na fryzure na ryj otwarty nie patrz.Myśle że takie będą cool
Zywy
Jakoś nie widze podobieństwa. Wygląda jakby ważył 150 kg
demiano7
Paput a co niewiesz co to jest łączenie włosów z szyją? o_O to są takie dwie kropeczki których niewolno ruszać a ja je ruszyłem... i to właśnie później poprawił mi BadNewz... a to czy wierzysz czy nie to mi koło dupy zwisa... jak Ci sie nie podoba to nie komentuj... Co do reszty komentarzy to serdecznie dziękuje i postaram sie go jakoś poprawić oraz zrobić nowe włosy wink.gif pozdrawiam wink.gif

EDIT:

Poprawiłem co nieco, i myśle że to juz final, zmieniłem również te włosy i oto efekt wink.gif
BadNewz
Wygląda bardzo fajnie, tak trzymaj wink.gif.
Paput
nawet dobra morda, tylko ze jak robiłes ta morde z tej foty co pokazałes to włosy wybrałes bardzo odpowiednie laugh.gif (wogóle inne niz na focie)
szejk
Niesamowity start
Soncker
Gdybyś mu tylko usunąl te włosy z tylu zeby ich nie było widac morda gicik
demiano7
Paput a możesz powiedzieć gdzie jest napisane że włosy trzeba robic z tej samej foty co morde?? ja np robi go tak jak go pamiętam, a w takiej fryzurze go nie pamiętam z rzadnego meczu jak ma na tej fotce... zresztą sam wybieram z kąd co biore tongue.gif pozdrawiam wink.gif
Zywy
Twarz dobra, ale włosy są złe i psują efekt
demiano7
To już jest naprawde final, poprawiłem kształt włosów, nowych raczej nie będe robił, skoro twarz itak nie jest za specjalna to chyba niema sensu trzeci raz włosów robić... włosy są te same więc nie podpisywałem tego screena (tak naprawde to zapomniałem wink.gif )
naczelnik5
Jak na pierwsza twarz to mordka naprawde miazdzy , czekam na kolejne prace bo widac ze masz pojecie o tym , pozdro smile.gif
demiano7
Szkoda że tak mało komentarzy sad.gif no ale dziękuje za te co daliście tongue.gif to moja noa twarz, tym razem unmade wink.gif
robiony z tej foty
tyle że fota była większa... ma ktos pomysł na włosy? bo ja zupełnie nie sad.gif
Zywy
No bo czekamy już na download Arshavina tongue.gif Świetnie że zabrałeś sie za Gervinho, bo chyba nie jeszcze nikt nie zrobił jego twarzy.
Na pierwszy rzut oka to za wąskie wargi, nos bardziej płaski a szerszy. Szkoda tylko ze nie masz wiekszej foty bo na tej mało wida.

EDIT:

Znalazłem większą fote:

http://img182.imageshack.us/img182/849/214622vb2.jpg
szejk
Rusek kapitalnie ci wyszedł. Nowa morda tez mi sie bardzo podoba
demiano7
Dzięki Zywy ale przecież napisałem że fota była większa wink.gif właśnie z tej robiłem co dałeś wink.gif popracuje nad tym co napisałeś i prosze o propozycje na włoski tongue.gif

EDIT:

nudzi mi sie dzisiaj więc postanowiłem odrazu zedytować to co sie rzucało w oczy... zrobiłem bardzie płaski i szeroki nos i większe wargi...
potter
Arshavin jak na Twoj pierwszy ryj dobry a nawet bardzo
Seesky go liepiej zrobil ale Twoj tez mi podpasowal
No i jeszcze w kozulce Chelsea, szkoda ze nie na serio
demiano7
To nie koszulka chelsea tylko wyjazdowa Zenitu xD
potter
CYTAT(demiano7 @ Aug 18 2008, 22:13) *

Cicho ;p
djclanv1r00z
CYTAT(demiano7 @ Aug 18 2008, 22:13) *

CYTAT(potter @ Aug 18 2008, 23:07) *
Cicho ;p

ale na temat ... dry.gif

a nawiązując do tematu to mam nadzieję że dorobisz włoski bo tak to bez tych włosków nieciekawie wygląda ta twarz tongue.gif

choć masz jeden z lepszych początków na tym forum smile.gif

pozdro cool.gif
demiano7
Odpisałem żeby chłopak nie żył w nieświadomości xD a tak na poważnie to narazie sie nie zapowiada żebym zrobił te włosy... sad.gif nie mam pomysłu... Jak ktos mi cos podsunie albo wpadne na cos to dorobie tongue.gif pozdro wink.gif
demiano7
Przepraszam że post pod postem ale nikt nie dodaje komentarzy... NIewiem czy robie aż tak fatalne fejsy czy co huh.gif jak zedytuje posta to nikt nie zauważy a chciałem prosić o jakieś foty graczy betisu ponieważ zdecydowałem sie zrobic jakis minipack...
Paput
no ten ostatni IMO niebył zaspecjany i jeszcze te włosy na bmp laugh.gif
BadNewz
CYTAT(Paput @ Aug 20 2008, 21:55) *
]

Haha, ale śmieszne. Ty robisz twarze dobrze koło roku i nie na pewno nie umiałbyś usnąć włosów tak żeby to jakoś wyglądało. Zresztą robisz tylko 'krótkostrzyżonych' więc jak to takie śmieszne to czekam na kogoś z długimi włosami z trudnej fory. Włosy powinny być twoje, ale tego mówić chyba nie musze.

Twarz dobra, trochę poprawek i włosy i będzie bardzo udana praca.

... 'zaspecjalny' sleep.gif
luigi7
CYTAT
Przepraszam że post pod postem ale nikt nie dodaje komentarzy... NIewiem czy robie aż tak fatalne fejsy czy co huh.gif jak zedytuje posta to nikt nie zauważy a chciałem prosić o jakieś foty graczy betisu ponieważ zdecydowałem sie zrobic jakis minipack...

na tym forum trudno o komenta:(
powodzenia w dalszej pracy:) ryjki jak na poczatek sa b.dobre;
demiano7
Paput a możesz mi powiedzieć co złego w tym że ma włosy na bmp??? przecież on itak ma włosy na ryju zawsze zarzucone więc jak dorobie kłaki to nie będzie widać tych na bmp... o_O A tak poza tym to naprawde śmieszne to było... spójrz na swoje prace z początków... A jak jestes już taki krytyczny to mogłeś powiedzieć co do poprawy... Ale tak myślałem że potrafisz sie tylko śmiać (i to z czegoś co nie jest śmieszne)... Pozdrawiam i prosze o fotki Betisu wink.gif
don rxf
CYTAT(Paput @ Aug 20 2008, 21:55) *

Zgadzam sie z tym, prawda jest taka ze te włosy na BMp wygladaja - chujowo

CYTAT(BadNewz @ Aug 20 2008, 22:05) *
]

Haha, ale śmieszne. Ty robisz twarze dobrze koło roku i nie na pewno nie umiałbyś usnąć włosów tak żeby to jakoś wyglądało. Zresztą robisz tylko 'krótkostrzyżonych' więc jak to takie śmieszne to czekam na kogoś z długimi włosami z trudnej fory. Włosy powinny być twoje, ale tego mówić chyba nie musze.

Twarz dobra, trochę poprawek i włosy i będzie bardzo udana praca.

... 'zaspecjalny' sleep.gif

hahhahaha, jesteś w chuj żałosny, każesz mu robić twarz z trudnej foty bo powiedział ze mu sie nie podoba ta demiano, bronisz jego, tak jak by demiano był Twoim starym, tej, cycu, wyluzuj.
demiano7
Don to lepiej Ty wyluzuj... Ty bronisz Paputa bo jakoś do tej pory nie oceniałeś moich twarzy... zrobiłem już dwie a nic nie powiedziałeś co poprawić... to dopiero moja druga twarz a Paput sie śmieje z tego że włosów nie zdjąłem z bmp... Niech sobie przypomni i Ty też czy na początku potrafiliście to zrobić... Niestety lepszej fotki niemam więc robiłem z takiej... sad.gif a włosy na bmp nie przeszkadzają przecież bo itak są na nie nałożone hairy, a propo właśnie skończyłem i to rezultat...

Więc na przyszłość spróbujcie mi powiedzieć co poprawić a nie tylko śmiać sie z tego co jest hujowe... A włosów z bmp nie zdejme bo wchodza na brwi i oko z jednej strony i nie dam rady więc zrobiłem jak zrobiłem... Przynajmniej podjełem sie gracza który jest potrzebny mimo że niema dobrej foty... pozdrawiam
luigi7
ta praca gorsza od poprzedniej, ale brawo za próbę podjęcia się zrobienia tego ryja choć osobiście nie wgrałbym tej twarzy do kitservera
Damian.
Rób z łatwiejszych fotek...
Postaraj się lepiej wymodelować włoski i popraw kolorek bmp
ładnie zaczynasz biggrin.gif
szejk
Jak na fote morda bardzo dobra. Tak trzymaj
pozdro
naczelnik5
Ta praca prezenutje sie gorzej od poprzedniej ale pewnie jest to wina fotki , popraw nos i usta , zrob lepsze wloski , albo chociaz daj mu podobne wlosy innego gracza bo te hairy psuja troche efekt calej twarzy smile.gif
MaTi10
Rób z łatwiejszych fotek;].Początek bardo dobry ale Murzynek średni.Ostatnia wersja Arshavina bdb
11A
na twarzyczkach sie nie znam zupelnie nie wiem co to jest bmp i inne te rzeczy
ale wizualnie jak najbardziej moge ocenic tongue.gif
IMO murzynek lepszy od arshavina taki bardziej podobny smile.gif

pozdrawiam
demiano7
Witam po przerwie! Niedługo pokaże ryjek z polskiej ligi ale tym czasem mam nietypową ale zarazem ogromną prośbe!!! Załatwiłem sobie gierke Resident Evil 4 na PC i naprawde wciągła mnie ta gra jednak ze względu że to przeróbka z PSa to nie obsługuje myszki sad.gif wiem że jest program MauseAim i ściągłem go, skopiowałem zawartość programu do folderu z gra i przez ten program odpalam gre... gra uruchamia sie ale myszka nadal nie działa wszyscy którzy mogą mi jakoś pomóc, niech piszą na PW, BłAGAM!!!!!! sad.gif gra jest kapitalna ale na padzie grać nie potrafie w tego typu gry sad.gif nie piszcie tu bo admini sie wkurzą, tylko i wyłącznie PW, jeszcze raz prosze i przepraszam że tu ale niechciałem zakładać nowego tematu tylko dla tej jednej sprawy ...
artysta germanista
CYTAT(demiano7 @ Dec 18 2008, 17:46) *
Witam po przerwie! Niedługo pokaże ryjek z polskiej ligi ale tym czasem mam nietypową ale zarazem ogromną prośbe!!! Załatwiłem sobie gierke Resident Evil 4 na PC i naprawde wciągła mnie ta gra jednak ze względu że to przeróbka z PSa to nie obsługuje myszki sad.gif wiem że jest program MauseAim i ściągłem go, skopiowałem zawartość programu do folderu z gra i przez ten program odpalam gre... gra uruchamia sie ale myszka nadal nie działa wszyscy którzy mogą mi jakoś pomóc, niech piszą na PW, BłAGAM!!!!!! sad.gif gra jest kapitalna ale na padzie grać nie potrafie w tego typu gry sad.gif nie piszcie tu bo admini sie wkurzą, tylko i wyłącznie PW, jeszcze raz prosze i przepraszam że tu ale niechciałem zakładać nowego tematu tylko dla tej jednej sprawy ...

radziłbym Ci założyc oddzielny temat dotyczący problemu z tą grą bo ktoś kto może wiedziec jak go rozwiązac np. nigdy nie wchodzi w tematy o twarzach.
demiano7
Oki, powiedziałem że będzie ryjec to jest ryjec tongue.gif Dudzic z Cracovii wink.gif
HAIR BY BARTEK (jak sie nie myle:P )
MaTi10
Damianq;] powiem tak wszystko by grało gdyby nie te "słonikowe" uszka ;] pzDr
Jamnik
mały screen sad.gif Ale faktycznie uszy jak Trąbalskiego
demiano7
Ok, uszy juz poprawione ale narazie nie wstawiam, prosze o komentowanie twarzy "bez uszu" xD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.