Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kariera By Sonck
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Soncker
Chciałbym was przygotowac do tego ze będę opisywał karierę w Pesie 2008.Postaram się 1 dzień 1 mecz.
Zależy od mojego neta bo mam radiowkę ale postaram wam dostarczac jak najwięcej emocji^^;p
Jak jutro pojadę do Lichenia to zacznę w Poniedziałek a jak nie jadę to jutro możecie się spodziewac spotkań. Bedzie tak ze wszystkie ligi będą pomieszane czyli np. Chelsea,Legia,Werder itp. Będą zespoły słabsze i lepsze.Gram na patchu OE.
Pozdrawiam cool.gif Jak jakieś uwagi to na gg albo piszcie tutaj.Jak by nie ktorym nie chcialo sie zagladac w moj profil to moje gg to:4994684.
Zależy od pogody jutro rano.Dam wam znac jutro
Tombo2
1. Składy mam nadzieję, że aktualne.

2. Będą zdjęcia, filmiki?

Soncker
Dziś nie jade będą zdjęcia składy są troche aktualne to jest np.Deco i Bosingwa w Chelsea wszystko staralem sie aktualizowac ze skarbem kibica biggrin.gif . Dziś opisze 1 mecz albo 2. O 12:00 poznacie wszystkie ligi(Oczywiscie ja bede w 2) Ligi tak jak wspominałem. Czyli będą screeny.Szkoleniowcem jest oczywiscie Luiz Felipe Scolari.[img=http://img183.imageshack.us/img183/4402/scolaricu2.jpg]
k-ten
CYTAT(Tombo2 @ Aug 16 2008, 22:57) *
2. Będą zdjęcia, filmiki?

To chyba oczywiste. Przynajmniej ja sobie bez tego kariery nie wyobrażam cool.gif

Soncker
Dziś w Nyonie odbyło się losowanie ligi 2A.

Wyniki nie długo;]
Tombo2
CYTAT(Jack @ Aug 17 2008, 09:16) *
To chyba oczywiste. Przynajmniej ja sobie bez tego kariery nie wyobrażam cool.gif

Rivaldinho chyba fotek nie dawał. A z fotkami i filmikami zgadzam się, jest lepiej.

Soncker
Nie długo bedzie relacja z Meczu Chelsea-Volfsburg.Jak wam sie podobaja druzyny?Tak jak wspominałem w 1 poscie nie bedzie samych mocnych i nie bedzie samych dobrych.Jakies pytania propozycje na pw i gg 4994684!!
Soncker
Chelsea 1-1 Volfsburg
Chelsea zawiodła kibiców na Stamford Bridge a Volfsburg może byc uradowany z Remisu na Stamford.
W takich składach wyszły obie ekipy:

Zaczeło się od 15 minuty prostopadłe podanie od Ballacka i Drogba trafia w poprzeczke!
Volfsburg odpowiedział 7 minut pózniej doskonałą okazje zmarnował Krzynówek chciał osmieszyc Cecha ale Bramkarz The Blues stał na posterunku.
27 minuta Marcelinho sam na sam ostry kąt ale Petr Cech ma dziś dzien!Tylko róg dla Volfsburga.
30 minuta Ljuboja miał fenomenalną okazje do strzelenia gola głową ale wprost w Petra Cecha.
37 minuta Drogba okiwał 3 obrońcow i trafił w poprzeczke! Luiz Felipe Scolari nie mogł uwierzyc że nie ma gola.
2 minuty poźniej trójkowa akcja Krzynówek do Grafite ten do Marcelinho i gooooooool!! Szok na Stamford Bridge!
41 minuta desperacki rajd Drogby bramkarz rzuca mu sie pod nogi ten strzela w bramkarza piłka od słupka i na róg.
Po pierwszej połowie meczu Chelsea-Volfsburg 0-1 dla gości.
Drugą połowe fenomenalnie zaczeli gracze z Niemiec i Marcelinho w 49 minucie trafia obok słupka!
56 minuta tego sie nie da opisac!

Joe Cole samotny rajd jest w polu karnym odwrót i w 65 minucie meczu pada gol dla Chelsea! Felix Magath jest wsciekly na swoich podopiecznych!
Zmiana w ekipie Volfsburga.
<-Grafite
->Quiroga
Nastepna akcja miala miejsce dopiero w 82 minucie Boswingwa sfaulował Krzynówka i otrzymał żółtą kartkę.Z 18m Marcelinho minimalnie chybil!.
Zmiana w ekipie Chelsea:
<- Malouda
->Anelka
Ostatnia minuta Marcelinho dogrywa w pole karne w polu karnym sa tylko Terry i Quiroga Marcelinho dogrywa Terry wybija szczupakiem w poprzeczke!Cech leży a Quiroga ze szczupaka nie trafia do pustej bramki!Felix Magath mało co a by wparował na boisko!
(Nie wiem czemu ale tylko te zdjecia sie chcialy wgrac;/)Komentujcie!
perONE
Po 1. Wolfsburg a nie Volfsburg wink.gif
Po 2. to popatrz na blogi innych, moze wpadniesz na jakis pomysl jak to ulepszyc
Soncker
Mały bląd;p Ale dzięki za zwrócenie uwagi.Następne spotkanie Chelsea gra z Legią
Dziś popołudniu bedzie relacja!Komentowac!
shady1990
jak dla mnie jest ok wink.gif po co robic jakies gazetki loga hd albo inne bajery a potem sie dziwicie dlaczego kolesie sie po paru kolejkach poddaja i juz nie opisuja kariery... dry.gif troche roboty przy tym jest ohmy.gif
Soncker
Dzięki shady za dobre słowo i widzę ze jesteś kibicem Chelsea.Nie zamierzam robic 100 screenów na mecz po prostu wyjściowe 11 gole i statystyki.Ja to robię tak ze pisze na kartkę i potem to rozpisuje na stronce.
Nie będę robił tez jakiś specjalnych log i nazwy drużyny jak ktoś chce zobaczyc logo to google.pl i nie widzę problemu;]
Pozdrawiam i do kolejnej relacji;]
czyli słynne Do Usłyszenia ale roboty troszkę jest wiadomo ale to jest temat dla was i wy mnie motywujecie do kolejnych meczy
PS Ale roboty troszkę jest wiadomo ale to jest temat dla was i wy mnie motywujecie do kolejnych meczy
Vadiim
Najbardziej doceniane są blogi w których własnie króluje "CHĘĆ" tworzenia jak najbardziej urozmaiconych pierdół, które w konteksciie calej oceny napewno robią spore wrażenie bo uwierz, że takie samo opisywanie meczu w postaci relacji LIVE z zaledwie jednym screenem, przy czym zawodnik opisujacy całe zdarzenia kieruje drużyna Chelsea, mając na przeciwko zespołu słabsze o 3,4 klasy to w sumie wybacz, ale mysle ze komentowac tutaj nie ma co bo po prostu na tle innych blogów wypadasz słabiutko wink.gif
Tutaj najbardziej własnie licza się chec ii najlepszy jest ten, który wpadnie na najbardziej oryginalny sposób opisywania swojego sezonu i napewno taka osoba, która tryska pełnym zaangażowaniem w to, aby forumowicz czytający taki blok poczuł atmosfere całej tej ligi - jest doceniana najbardziej i to wlasnie tej osoby sa najliczniej komentowane blogi wink.gif

A jezeli robisz to wlasnie w taki sposob jaki robisz dotychczas, to nie dziw sie ze ludzie nie beda tego komentowac, bo po prostu nic ciekawego tutaj w tym blogu [ jak na razie.. ] sie nie dzieje.. wink.gif
Wiec pomysl nad tym, czy w ogole warto sie do tego zabierac skoro nie masz checi na wykonanie i hostingowanie chocby nawet glupich screenow, i na dodatek załamujesz tekstem typu :

KOD
Nie będę robił tez jakiś specjalnych log i nazwy drużyny jak ktoś chce zobaczyc logo to google.pl i nie widzę problemu;]

co to w ogole za sens takiego pisania? Tu nie chodzi o to, aby z Twojego tematu wyciągnac jakas wiedzą i dowiedziec sie jak wygląda logo Wolfsburgu, tylko chodzi o to aby ten blog jak najbardziej wciągał i zeby czytano te relacje z jakimś zaciekawieniem ..
A Ty nie dośc, że składnie zdaniową masz troszkę mało rozwiniętą, to jeszcze uraczysz nas zaledwie jednym, dwoma "skrinami" z gry ?

eee, jakos mi sie to nie widzi ;-)

pozdrawiam
Soncker
Przepraszam wszystkich od razu piszcie co byscie chcieli juz dodaje loga tongue.gif
0-3

Spotkanie na stadionie przy ulicy Łazienkowskiej było jednostronne ale juz to państwu opisuje.
Pierwsze 20 minut było nudne gra w srodku pola.21 minuta dobra akcja Lamparda i Joe Cola i oddał strzał z 18 metra pod poprzeczke.Jan Mucha Bez Szans.. Legia zamiast się "rzucic" do odrabiania strat to traciła piłke faulowała.W 28 minucie Lenistwo obrońców pokazał znowu Joe Cole ale uderzyl z odległości 13 metrów wprost w ręcę Jana Muchy.Doliczony Czas Gry znakomita akcja Ballacka i Essiena który podał na 16 metr do Franka Lamparda a ten od razu oddał strzał na bramke Jana Muchy i piłka w siatce uderzenie przy słupku bramkarz bez szans..Gracze Legii do przerwy przegrywali z Chelsea 2-0.
Po przerwie wszyscy sądzili ze Legia pokaze na co ją stac i strzeli chociaż kontaktową bramke.
Na boisku pojawili sie:
Deco i Malouda a zmienili oni Ballacka i Wrighta-Phillipsa.
52 minuta Piłkę na rzut rożny ustawił Frank Lampard a Didiera Drogby nie upilnował Vukovic i Drogba pakuję piłke do siatki! Legia przegrywa juz 0-3!.Po tej bramcę podopieczni Jana Urbana załamali się kompletnie. W 61 minucie meczu Z boiska zszedł Edson a zastąpił go Roger.Legia od razu zaczeła zagrażac bramcę Chelsea. W 70 minucie Roger do Gizy ten do Chinyamy ale potwornie nie celnie.Legii brakowało jeszcze tylko szczęscia.Wszyscy wstali z miejsc jak Roger fenomenalnie podał do Gizy i był sam na sam z Cechem.Ale wykonczenie koszmarne.W 72 minucie Luiz Felipe Scolari postanowił wpuscic na boisko Mikela a zszedł z niego Joe Cole.Potem już tylko Chelsea się broniła i gra toczyła się w środku pola. A o to teraz państwo mogą sobie sami zobaczyc statystyki tego spotkania..Tak się przezentuje czołowa 8 po 2 kolejkach..
Mam problem bo Chelsea gra cały czas w białych strojach;/ jak to mozna zmienic jak gralem z Legia to ledwo swoich rozpoznawalem teraz bedzie mecz z Sevilla i tez oni są na bialo jak ktos wie to niech napisze rolleyes.gif
perONE
Chodziło mi o to, ze wlasnie mozesz wpasc na jakis fajny pomysl, kiedys na pro-evo tez mialem swoj blog, na poczatku nie wiedzialem jakby to zrobic jeszcze ciekawsze i podgladalem blogi kolegow. Znalazlem tam np. jakies swoiste słownictwo, zwrotu charakterystyczne dla komentatorow itp.

Pozdr. wink.gif
Soncker
Vadiim mówiłem że zespoły będą słabsze jak np.Legia czy Arka ale tez mocniejsze jak np.Liverpool Sevilla czy też Tottenham.
Są też średnie a się trzymaja w czołowce jak np. Osasuna czy Wigan. Jutro w południe bedziecie się mogłi spodziewac meczu Chelsea-Sevilla! Serdecznie Zapraszam na relacje!
Soncker
Cały zarząd opisujący mecze postanowił ze nie bedzie ukrywał...
Wczoraj do późnej nocy każdy się męczył żeby powstał...
Sport Review!.
Będziemy opisywac mecze przeprowadzac wywiady opisywac wam skandale i plotki!.
Nie długo wywiad z nowym zabytkiem Legii Warszawa Maciejem Iwańskim a także relacja ze spotkania Chelsea-Sevilla!Zapraszamy wszystkich!
Soncker
Mnie zastanawia czy mam to robic...Nikt nie odpisuje nik nie zaglada to jest bez sensu!Robie to dla was a nie dla siebie.
A teraz wielki wywiad z Maciejem Iwanskim!
Sport Review:Witaj!
M.Iwanski:Witam.
SR:Jak się czujesz w Legii?
MI: Koledzy przyjeli mnie ciepło z trenerem mam jak na razie dobry kontakt.
SR:Przywykłeś juz do innych metod szkoleniowych Jana Urbana?
MI:Ciężko mi jest na razie kompletnie inaczej było w Zagłebiu.
SR:Jak wpływają na drużynę 2 porażki pod rząd?
MI:Koledzy się troche załamali musimy popracowac nad wykonczeniem akcji.
SR:Nie strzeliliscie zadnej bramki straciliscie 4 jestescie exequo z Arką na ostatnim miejscu.
MI:Mamy zły początek ale obiecujemy lepsze wyniki.
SR:Jaka była twoja reakcja na to że Zagłębie kupywało mecze?
MI:Szok?Niedowierzanie? Nie chciałem miec z tym klubem nic wspólnego.
SR:A miałes inne oferty?
MI:Tak miałem ale Legia mnie przekonała najbardziej.
SR:Czy to mistrzostwo które "wygrało" Zagłebie liczy się dla Ciebie?
MI:Nie uznaje tego mistrzostwa działacze kupywali mecze to dla mnie nie jest mistrzostwo.
SR:Jak oceniasz postawe innych polskich klubów?
MI:Dobrze gra Lech a my jak naraźie nawodzimy.
SR:I na tym pytaniu zakończymy nasz wywiad z Maciejem Iwańskim.
MI:Dziekuję do zobaczenia.
SR:Do zobaczenia.
Naszym gościem był Maciej Iwański.
Tombo2
Mi się średnio podoba. Nie jest najgorzej, ale cudów też nie ma. Może bramki wrzucaj na youtuba, mecze nie opisuj jak raport tylko cos na wzór artykułu.  Do tego dodaj ciekawostki(tak jak piszesz-wywiady, plotki transferowe itp.). Loga dawaj tej samej wielkości i zdjęcia wrzuć po opisie meczu pod nazwą np. "Galeria z meczu".

Pozdrawiam

Soncker
Doszedłem do wniosku że będę robił zdjęcia.Jeszcze jakieś propozycje? Dziś o 16:00 Relacja z meczu Chelsea-Sevilla.
Pozdrawiam.
krzychu92
Zdecydowanie wszystkie zdjęcia muszą być razem, bo tak jest maly haos. Zdjęcia na kupie pod meczem loga tej samej wielkosci i myslę, że będę tu częściej wpadac.
perONE
CYTAT(krzychu92 @ Aug 18 2008, 15:04) *
Zdecydowanie wszystkie zdjęcia muszą być razem, bo tak jest maly haos. Zdjęcia na kupie pod meczem loga tej samej wielkosci i myslę, że będę tu częściej wpadac.

dokladnie wink.gif
moje rady:
1. loga druzyn tej samej wielkosci
2. zrob "galerie po meczową" ale oddzielnie ze statystykami
3. wszystkie screeny tej samej wielkosci, najlepiej miniaturki
Soncker
Przepraszam wszystkich ale z powodów nie do końca wyjasnionych Relacja z Meczu Chelsea-Sevilla bedzie jutro rowniez jutro Chelsea-Torino
Jeszcze raz wszystkich przepraszam!
Vadiim
CYTAT(Sonck @ Aug 18 2008, 09:59) *
Mnie zastanawia czy mam to robic...Nikt nie odpisuje nik nie zaglada to jest bez sensu!Robie to dla was a nie dla siebie.
A teraz wielki wywiad z Maciejem Iwanskim!
Sport Review:Witaj!
M.Iwanski:Witam.
SR:Jak się czujesz w Legii?
MI: Koledzy przyjeli mnie ciepło z trenerem mam jak na razie dobry kontakt.
SR:Przywykłeś juz do innych metod szkoleniowych Jana Urbana?
MI:Ciężko mi jest na razie kompletnie inaczej było w Zagłebiu.
SR:Jak wpływają na drużynę 2 porażki pod rząd?
MI:Koledzy się troche załamali musimy popracowac nad wykonczeniem akcji.
SR:Nie strzeliliscie zadnej bramki straciliscie 4 jestescie exequo z Arką na ostatnim miejscu.
MI:Mamy zły początek ale obiecujemy lepsze wyniki.
SR:Jaka była twoja reakcja na to że Zagłębie kupywało mecze?
MI:Szok?Niedowierzanie? Nie chciałem miec z tym klubem nic wspólnego.
SR:A miałes inne oferty?
MI:Tak miałem ale Legia mnie przekonała najbardziej.
MI:Nie uznaje tego mistrzostwa działacze kupywali mecze to dla mnie nie jest mistrzostwo.
SR:Jak oceniasz postawe innych polskich klubów?
MI:Dobrze gra Lech a my jak naraźie nawodzimy.
SR:I na tym pytaniu zakończymy nasz wywiad z Maciejem Iwańskim.
MI:Dziekuję do zobaczenia.
SR:Do zobaczenia.
Naszym gościem był Maciej Iwański.

Bardzo, ale to bardzo niewygodnie czyta sie takie wywiady oparte na takiej składni zdaniowej ..
Nie używasz znaków interpunkcyjnych, cieżko sie połapac w tym wszystkim co jest napisane..
Nie wspomnę już o troszkę mało profesjonalnym podejsciu do wywadu przez Iwanskiego..
Z tekstów które są zawarte w tej rozmowie nie można się czegos dowiedziec a ewentualnie tylko i wyłącznie się z nich posmiac wink.gif
ALe pracuj pracuj, może się rozkrecisz wink.gif
kostek
Wywiad komiczny...

Poza tym:
CYTAT

Raz: Kupywali? Chyba kupy. Jeden z najbardziej tępionych błędów w polskich szkołach... Jak widać - bezskutecznie.
Dwa: W sezonie mistrzowskich Zagłębie nie kupiło żadnego meczu. Wcześniej może i byli w coś zamieszani za sprawą debilnych działaczy ale akurat nie w sezonie, kiedy sięgnęli po mistrzostwo. Wypadało by mieć choć trochę pojęcia o tym, co się pisze.
Soncker
2-3.
Początek spotkania na Estadio Ramon Sanchez Pizjuan był strasznie ciekawy.
W 3 minucie spotkania Essien zagrał w pole karne do Deco i ten drugi fenomenalnie strzelił na bramkę Palopa.1:0!
W 5 minucie fatalnie zagrał Maresca.Wprost pod nogi Drogby a ten sie minimalnie pomylił.Sevilla miała szczęscie.
W 7 minucie ładna akcja Joe Cole'a który odegrał do Drogby a ten zamienił to na bramkę! 2:0!
W końcu na Atak zdecydowali się gracze Sevilli ale Cech stoi na posterunku.A próbował go pokonac Duda.
W 19 minucie powinno byc 3:0 Drogba uderzył fenomenalnie na bramke Palopa ale ten sparował uderzenie na róg.
26 minuta to atak Sevilli Alves do Kanoute i sam na sam z Cechem pierwsze uderzenie broni Cech ale przy dobitce bez radny.Goool Chelsea prowadzi tylko 2 : 1
31 minuta to katastrofa dla The Blues.Na bramkę uderza z ostrego kąta Alves piłka się odbija od Ivanovica i wpada do bramki! Piłkę próbował ratowac Deco ale zamiast wybic piłkę to ją wbił.
A więc pierwsza połowa zakończyła się rezultatem 2:2.
Na drugą połowę bardziej zmotywowani wyszli gracze Sevilli ale z ich ataków nic nie wychodziło.
W 64 minucie Bład młodego Ivanovica mógł wykorzysrac Kanoute ale Cech fenomenalnie broni.
W 75 minucie obaj trenerzy zdecydowali się na zmiany.W Chelsea wszedł Anelka a zastąpił Drogbe.Natomiast Dudę zastąpił Jesus Navas. W 87 minucie Sevilla zmarnowała doskonałą sytuację.Podania Kanoute nie wykorzystał Luis Fabiano.
Już w doliczonym czasie gry Sevilla oczekiwała na koniec spotkania aż nagle...
Desperacki rajd Joe Cole'a opłacił się.Przebiegł jak Kubica przez pól boiska wparował w pole karne i piłka pod poprzeczką! GOOOOOOOOOL!!!!!!!!! Chelsea "rzutem na taśmę"wygrała to spotkanie.
Galeria z Meczu:

.
A o to wyniki innych spotkań:

.
Tak się prezentuje czołówka tabeli po 3 kolejkach:
k-ten
Uboga ta kariera. Pisz więcej, proponuje Ci dawać filmiki z bramkami.
Soncker
Też bym wolał dawac ale mi sie potwornie scinaja.Juz próbowałem ale kompletnie sie nie da ogladac
Kamiloxx
mi też sad.gif
Pro-Evo-S
dziwne u mnie normlanie śmigają filmiki -->patrz moja kariera smile.gif

jakim programem nagrywasz a jakim obrabiasz filmik?

Co do kariery to za mało!

Dawaj więcej zdjęć z meczu, jakieś komentarze do meczu tabeli i wyników kolejki. Nie muszą być od razu filmiki. Mogą je zastąpić bogate relacje meczowe.
Soncker
Pesman napisz na gg -> 4994684 Nagrywam na Fraps a obrabiam wmm(Windows Movie Maker)
Postanowiłem że będzie jeden mecz jeden dzień bo będę się starał tak jak mi się proponuje robic obszerne relacje.Postaram sie.Jak Pesman mi jakos pomoże to będą bramki!
Pozdro.
PS.Pesman jestem na niewidocznym;]
Soncker
0-3
Chelsea Upokorzona!
Torino przyjeżdzając do Londynu byli bardzo zmotywowani tak mówiła gwiazda Alvaro Recoba.A Chelsea poprostu zlekceważyła Torino i mieli tego skutki.A o to relacja z tego spotkania.
Pierwszy strzał w tym spotkaniu oddali gracze z Włoch jednak posłał piłkę nad poprzeczką po uderzeniu głową.W 11 minucie Woods dośrodkował do Lamparda ten jednak odegrał do nie pilnowanego Essiena ale piłka po strzale z 25 metrów trafiła w słupek!22 minuta to był początek horroru dla Chelsea.Corini wykorzystuje lukę między Alexem a Terrym i posyła tam prostopadłą piłke a Di Michelle się nie myli! Chelsea 0 Torino 1!Lampard posyła piłkę do Woodsa ten przebiegł z piłką 15 metrów i uderzył ale wprost w Sereniego.Torino jak natchnione po strzeleniu pierwszej bramki cały czas atakuje.W 37 minucie Alvaro Recoba podał do Lazetica a ten do znowusz nie krytego Di Michelle i 0:2!Di Michelle ma dzisiaj dzień!Brawo Torino!I powinno byc 0:3!Tym razem Di Michelle popisał by się asystą ale Recoba uderzył z Woleja minimalnie nad okienkiem bramki Petra Cecha.To była ostatnia akcja w pierwszej połowie.A więc podsumuwując pierwsza połowa była całkowicie zdominowana przez Torino.Luiz Felipe Scolari postanowił po pierwszej połowie zdjąc Drogbe a za niego wszedł Andrij Szewczenko.Przez pierwsze piętnaście minut Chelsea dominowała ale tylko oddała jeden celny strzał.A mianowicie Lampard dograł w pole karne do Szewy a ten milimalnie uderzył obok okienka! W 63 minucie Corini zauważa Di Michelle i Recobę.Dograł do Urugwajczyka a ten się obrócił i strzela kolejną bramke dla Torino!Chelsea na kolanach! 0:3!!Do 84 minuty gra była toczona w środku pola.w 85 Minucie zeszła z boiska jedna z gwiazd w tym meczu.Alvaro Recobę zastąpił Nicola Ventola.I w 89 minucie Ventola przeprowadził ostatnią akcje w meczu.Dostał podanie od Lazetica ale minimalnie obok słupka.Podsumuwując spotkanie zlekceważyli The Blues a il Granata zagrali koncertowe spotkanie.
Galeria z meczu:
.
Bym dał więcej screenów ale zapisałem w złym formacie;/Juz jutro pod wieczór spotkanie Schalke-Chelsea.Zapraszam!Komentujcie i oceniajcie!
Soncker
Się zastanawiam czy nie przerwac opisywania kariery.Nikt nie zagląda nikt nie komentuję to jest bez sensu.
Pro-Evo-S
Mało przejrzysty tekst! Wszytsko zlane w jedną całość tak, że nie da się czytać. dry.gif

Nagłówek nad tekstem powinien być co najmniej powiększony.

Wzbogać trochę galerię meczową i wrzucaj też tabelę po każdej kolejce żeby było wiadomo jaka jest sytuacja twojego klubu w tabeli wink.gif

To na razie na początek...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.