Otóż mam taki problem że chciałem z aktualizować reprezentację tylko że nie mogę w Edit Modzie np. zamienić Trezegueta z Benzemą itp. polecono mi Pro-Evo Editor tylko nie wiem gdzie tam mógłbym to zrobić. Powiedziałby mi ktoś inny program do zrobienia tego albo jak to mogę zrobić w Pro-Evo Edytorze?

Z góry dzięki.
rozaldinho
Jul 5 2008, 11:05
do tego jest kilka programów, m.in na downloadzie ISSONLINE albo gaminacces(czy jakos tak). tam będą opisane.
W każdym przypadku trzeba załadować plik opcji z folderu Moje Dokumenty/Konami...
No to ja wiem tylko mam problem z zamianą piłkarzy w reprezentacji.
Orange_91
Jul 5 2008, 11:29
CYTAT(krach @ Jul 5 2008, 12:01)

Otóż mam taki problem że chciałem z aktualizować reprezentację tylko że nie mogę w Edit Modzie np. zamienić Trezegueta z Benzemą itp.
Nie rozumiem w czym możesz mieć tutaj problem?
W tym mam problem że Benzemy nie ma na liście... do wyboru piłkarzy. Sprawdzałem mam ustawione że jest Francuzem...
przyłączam sie do pytania...
mattis78
Jul 9 2008, 18:59
wyszukujesz go tam na players i jak masz na nim zaznaczone to dajesz na teams wyszukujesz france i jak ci sie wyswietli skład france to przeciagasz go normalnie pod ten cały skład i wystarczy tylko zmienic nr i gotowe:) powodzenia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.