Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Patchem Euro 2008 Mod
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
mietek7777
Po zainstalowaniu tego patcha na 2 kompach mam 2 problemy: 1) na pierwszym kompie patch sie zainstalowal lecz sa chyba w tym jakies bledy poniewaz nie ma flag reprezentacji loga lig tez zniknely tak ze ciezko jest wybrac jakas druzyne. a w menu głownym jak trzeba wybrac jakas opcje np. seetings to przy niektorych pisze not alleveilible czy jakos tak. a pozatym podczas meczu komentator czyta nazwisko loe franco a przy pilce jest torsten frings. kolejny blad to wynik meczu ktory zamiast ukazac sie w lewym gornym rogu jest na srodku a czas normalnie w rogu. natomiast na 2) kompie jest taki problem ze po uruchomieniu ikony euro mod wyskakuje mi taki bład:

Bład

potem klikam ok i gra sie uruchamia tylko ze nic sie nie zmienia w grze oprocz intro wejsciowego. Prosze o pomoc
Jacmen
tam gdzie ci wyskakuje ten bład wklej do folderu z grą ten plik http://www.dlldll.com/d3dx9_27.dll_download.html i napisz czy działa wink.gif
mietek7777
OK dzieki zadzialalo z tym plikiem tylko ze jest to samo co mam teraz na 1 kompie czyli brak flag itp. nazwy druzyn w angli sa takie jak w podstawowej wersji pes'a czyli nie oryginalne.
mietek7777
Pozatym jak popatrzylem na sklady druzyn to patrze a benzema jest w ManU brak oryginalnych stroi w lidze angielskiej
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.