pesmaniak
Jun 21 2008, 10:11
Witam. Zauważyliście że po strzeleniu gola w pes 2008 okrzyki kibiców są za ciche? Chciałbym się dowiedzieć jaki jest numer pliku dźwiękowego, który odpowiada za te okrzyki ponieważ mam zamiar go "podgłosić" innym programem i z powrotem wrzucić do gry. Prosze o pomoc.
Nikt naprawde nie wie? zapytajcie znajomych patch-makerów, moze oni beda wiedziec, albo pokazcie ten temat w innych wątkach please...
Również przyłaczam sie do prosby. w cs_e.img raczej nie ma w w cs.img tez raczej nie chyba ze jest w tych pierwszych kilkudziesieciu binach, ale nie wiem jak je otworzyc. Ja bardzo chętnie zmixowałbym okrzyk kibiców z piosenka Samba, która grana jest po strzeleniu gola na euro2008... Pomozcie !!
pesmaniak
Jun 24 2008, 22:18
mozliwe ze w tych binach (tylko czym to otworzyc?) jest ten przeklęty plik. Hej patch-makerzy! wykazcie się doświadczeniem i poszperajcie w tym prosze...
herubq3
Jun 25 2008, 06:28
to jest w cs.img i te pliki to są zapisane w adx i program afs explorer
a najlepiej to sobie sciągnij nowe okrzyki po golu są na www.pesleague.pl
Mógłbyś napisac, ktore to sa te adx i jeszce link do artykulu czy pliku na tym pesleague ??
herubq3
Jun 29 2008, 11:50
nie pamietam ktore to
ale ja robie do mojego patcha bardzo głośne i naprawde fajne
No to jak robisz to wiesz, takze wez zerknij i napisz dla dobra wszystkich
herubq3
Jun 29 2008, 21:53
wiem wiem ale nie powiem zapodam oddzielnie jak zrobie
Mikos9708
Aug 31 2008, 19:23
To chyba zależy czy jesteś gościem czy gospodarzem bo gospodarze mają więcej kibiców
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.