Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kolejny Problem Z Wgrywaniem Twarzy Dla Polskich Piłkarzy ( Smolarek, Bąk )
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
malomowny18
Witam.
Wiem, że tego typu tematów było bardzo dużo, ale chciałbym Was prosić jednak o pomoc.
Zdaje się, że wszystko zrobiłem dobrze, a mimo to twarz nie chciała działać.
Ściągnąłem polish pack, który ma większość osób.
Następnie robiłem wszystko sposobem, który tutaj wyczytałem, tzn
Wszedłem w Arg-editora, wybrałem Polską reprezentację i kliknąłem na Błaszczykowskiego PPM. Następnie dałem open manager czy jakoś tak i kliknąłem na free faces i program spytał czy face relinked, dałem yes. I tak oto miałem twarz błaszczykowskiego pod teoretycznie wolnym numerkiem 1428, a jego włosy pod 4463.
Wszystko super extra, więc wszedłem w GGS i otworzyłem plik cv_0. Tam znalazłem odpowiednie numerki i je zastąpiłem tymi z polish packa. GGS pokazywał, że wszystko jest ok.

ALE

Dlaczego ta twarz, którą zamieniłem, to była twarz Maxi Lopeza, a nie jakaś WOLNA?

Następnie wszedłem do gry, dałem na edit , znalazłem Błaszczykowskiego, ale nadal miał defaultową twarz :/

Co jest grane?

Proszę o jakieś najprostsze a zarazem najskuteczniejsze porady jak wgrać twarz zawodniką, który ma defaultowy ryjek.

Wzięło mnie na Polskie twarze, no bo przecież Nasi dzisiaj grają i WYGRYWAJĄ z Austriakami.

pozdrawiam
malomowny18
Może ktoś pomóc?
Czy to tak trudno?

Ludzie miejcie serce wink.gif
blolo
Po pierwsze w pesie niema czegoś takiego jak wolne twarze... chcesz miec facke błaszcza to musisz wejść w tego maxi lopeza zmienic mu narodowość atrybuty imie nazwisko itd (w arg editorze), musisz tak zrobić gdyż to nie jest gra robiona na PCeta tylko na PS i konwertowana, dlatego podczas gry nie używamy myszki tylko samą klawiaturę i przez to nie możemy dodac twarz lecz ją zamienić więc trzeba decydwać twarz błaszczykowskiego czy maxi lopeza.... ja polecam wziąść liste twarzy i jak niezasz jakiegos gościa to za niego podmienic facke edytowac go i po kłopocie... POZDRO
malomowny18
Nom
Tak właśnie zrobiłem, że podmieniam zamiast koreańczyków biggrin.gif
A dla tych co nie wiedzą, to polecam przeczytać post 14 z tego linka
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=10262

Dzięki i pozdrawiam smile.gif

Nasi wygrają dzisiaj smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.