Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grafika
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Qrk
Witam. Chce wam przedstawic moj problem, i mam nadzieje ze mi ktos pomoze. Mianowicie chodzi o grafike. Moja karta graficzna to GeForce 5200 128 MB. Gdy sprawdzam jakie wymogi ma grafika Średnia[scr.1]pisze ze musze miec karte grafiki zgodna z DirectX 9.0 oraz musi miec Pixel/Vertex Shaderem 2.0 oraz 128 MB. Ja wlasnie nie wiem jak sprawdzic czy mam go zainstalowanego[Pixel czy Vertex Shadera] Bo jak wlaczam gre na rozdzialce 640x480 i grafice sredniej gra mi bardzo zacina. Prosze o pomoc. Z gory dziekuje. Aha, Mam DirectX 9.0c Pozdrawiam

Screen 1
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=67d65de39ba9e417

P.S Kiedy poprawiony zostanie modol IMG bo nie moge dodac miniaturki tongue.gif happy.gif
whan
Gra zacina bo masz bardzo starą i słabą kartę graficzna.
Qrk
No najnowsza to ona nie jest ale z wieloma grami sobie radzi [CS:Source itd] tylko interesuja mnie te PixelShadery...
barman_2000
z cs'em, nie rozśmieszaj, ta gra ma tak małe wymagania że śmiech, twoja karta jeśli dobrze pamiętam ma pixel i vertex shader w wersji 1.1 czyli troche za słabe na pesa, odpuść sobie granie w tę grę lub zmień kartę graficzną
Orange_91
CYTAT(XxKuRkAxX @ nie, 08 cze 2008 - 11:09) *
No najnowsza to ona nie jest ale z wieloma grami sobie radzi [CS:Source itd] tylko interesuja mnie te PixelShadery...

Source ma już 4 lata, więc to stara gra. smile.gif Ja również jestem ,,szczęśliwym" posiadaczem cudownego dziecka marketingowego Nvidii z serii FX oznaczonego numerem 5500(bardzo niewiele lepsza od twojej). W PES 08 mogę grać najwyżej na low i w rozdzielczości jakiej tam chce nawet 1600x1200. blink.gif Ale gra i tak wygląda jak wygląda, tnie na średnich nawet w rozdziałce 640x480. Dlatego tę grę sobie odpuściłem aż nie kupię sobie nowego kompa. biggrin.gif Tobie radzę zrobić podobnie bo gra na low nie dostarcza żadnej radości.
Qrk
Heh i tak bede gral :] Tnx za pomoc ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.