Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dane Poszczególnych Zawodników Gdzie?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
czapel10
otóz jak wiadomo przed meczem możemy zobaczyc dane naszego przeciwnika i tam dane kazdego jego pilkarza, mecze asysty gole i kartki, chcialbym wiedziec czy istnieje taka mozliwosc abym ja sobie sprawdzil kazdego mojego gracza ile ma rozegranych meczów bramek i asyst z góry dzieki.
djclanv1r00z
tu masz :

a wchodzisz w to w karierze tak : DANE->INFO O DRUŻYNIE smile.gif

niestety nie ma licznika rozegranych meczów lecz jest tak :

wykrzyknik : info o kontuzjach
ta kredka : średnia ocen za mecz zsumowana razem
piłka : gole zdobyte przez danego gracza
bucik : asysty danego gracza
żółty prostokąt : zółte kartki
czerwony prostokąt : czerwone kartki

myśle że jasno wytłumaczyłem smile.gif

pozdro smile.gif
czapel10
dzieki, dzieki tylko jak moge zobaczyc ile meczów rozegrał. chodzi mi głownie o to ze w danych o przeciwniku pokazuje dane z np. wszystrkich 4 sezonów.
mariolazi
CYTAT(czapel10 @ pon, 02 cze 2008 - 09:39) *
dzieki, dzieki tylko jak moge zobaczyc ile meczów rozegrał. chodzi mi głownie o to ze w danych o przeciwniku pokazuje dane z np. wszystrkich 4 sezonów.

Masz to od razu po każdym meczu w master league gdy wyświetlają się oceny za mecz i rosną im statystyki- jak klikniesz klawisz na danego zawodnika to wyświetlają się te informacje o łącznej ilości rozegranych meczy, asyst i goli. Bezpośrednio przed meczem tego nigdzie nie sprawdzisz... Przynajmniej ja do tego nie doszedłem wink.gif
czapel10
no rzeczywiscie dziala to tylko niestety przy opcji udoskonalanie zawodników a ja gram bez udoskonalania dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.