Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Grą
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
muszeq
Mam (nie)mały problem z grą. Otóż przez jakieś 20 minut meczu gra chodzi pięknie, a później zaczyna się ciąć i gra się bardzo nieprzyjemnie aż do końca meczu. Po formacie chodzi świetnie przez cały czas, ale teraz znowu strasznie klatkuje. Próbowałem już z czyszczeniem rejestru itp., ale nic to nie daje. Mam taki sprzęt, na którym gra nie ma prawa się ciąć. I tak jest przez pewien czas od formatu, ale po jakimś czasie (tak jak już napisałem) przez pierwsze 20 minut meczu chodzi ładnie, a dalej aż do końca meczu niemiłosiernie się tnie.
Oto mój sprzęt:
Procesor: Intel Pentium D CPU 2.80 GHz (dwurdzeniowy)
1024 mb RAM
karta graficzna: GeForce 6600 128 mb
Tak więc jedynie karta graficzna moim zdaniem nie jest najlepsza.
Czy ktoś wie, co może być grane? Nie chcę znowu robić formata, bo stracę trochę danych. Może są jakieś sposoby, żeby gra zaczęła chodzić płynnie? Dlatego zwracam się o pomoc do specjalistów.
Z górzy dzięki za pomoc.
malomowny18
Jeśli masz Rip'a albo pirata, to pewnie zaczyna ciąć, gdy strzelisz bramkę ( Ty lub komp ). Jeśli tak się dzieje, to wyłącz całkowicie komentarz w grze. Jeśli to nie pomogło, to może przeinstaluj gierkę, bo powiem Ci, że ja też po wgraniu kilkunastu patchy, grałem sobie elegancko, po czym po jakimś tygodniu gra się tak cieła w trybie kariery, że nie dało się grać.
PS. Kartę graficzną mam taka samą jak Ty i gram na medium ,więc karta jest ok.

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.