Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Naprawde Dziwne...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
patrixes
Witam.
Mam bardzo nie spotykany problem,mianowicie:
wlaczam komputer , chce wlaczyc pes'a 2008 to jest czarny ekran i z kompem nie da rady nic zrobic tylko zamknac proces.A jezeli nie zamkne to wyskakuje niebieski obraz i jakies napisy i komp sie resetuje.
I zeby wlaczyc gre musze uruchommic ponownie lub zresetowac kompa i dopiero wtedy moge wlaczyc gre.Co to moze byc?>

o to moj komp
Intel penitum 2,4 Duo
2gb ram
geforce 9600 gt gainward
Kompa mam nowego , od 2 tyg.
Prosze o pomoc,jestem juz doswiadczonym graczem seri konami ale nigdy nie spotkalem sie z takim czyms:/ blink.gif
patrixes
Dzieki za wielka pomoc :/ nie ma to jak wspaniale forum z ludzmi ktorzy pomoga smile.gif
blink.gif
Zal /.....
Temat do zamkniecia
herubq3
Mi się wydaje że masz problemy z windowsem bo ja też takie cos miałem to zrobiłem formata i teraz gitara
BOSS_fms
Może kolega ma problemy crackiem? laugh.gif
herubq3
Cytat(BOSS_fms @ Apr 26 2008, 10:02:43) *
Może kolega ma problemy crackiem? laugh.gif

albo ma jakąś wersje rip i skopiuwał cracka i się coś spartoliło
patrixes
Cytat(herubq3 @ Apr 26 2008, 10:48:41) *
albo ma jakąś wersje rip i skopiuwał cracka i się coś spartoliło

zal....jak masz takie cos pisac to sobie daruj czlowieku
z Fifa 08 mam to samo,wszystko orginal
Orange_91
Jak wyskakuje niebieski obraz z napisami to jest poważniejsza sprawa. Proponuje format.
herubq3
Ty patrixes ja tylko mam przypuszczenia ale jak ma na niebieskim tle to napewno coś jest z windowsem
adrsta
błąd pamięci, powody dwa, albo jakis sterwonik padl ( u mnie byla sytuacja,ze po 2 latach nagle zaczal sie pojawiac, zmiana na sterwoniki aktualne ze strony producenta pomogla, dla pewnosci zaktualizowalem tez biosa)

potem po kupieniu nowego sprzetu nie moglem dojsc bo znow ten blad. test pamieci memtestm, potem spod dosa nastepny i wszystko jasne, pamiec byla padnieta.

jesli ekran niebiski masz tylko na moment,ze mignie...
moj komp-> wlasciwosci->zaawans-> uruchamianie i odz...-> zakladka automatycznie uruchom ponownie ma byc bez ptaszka

nastepnym razem stanie Ci w tym momencie.
spisz nazwe z gory, jeden z 1szych kilku wierszow powinien miec cos z rozszerzeniem .dll
u mnie to byl kmixar, czy jakos tak, samo wpisanie w google dalo odpowiedzi typu blue screen, system error itp. wiec to nie bylo cos niezwyklego. tam sie dowiesz wiecej.
powodzenia i oby nie byla to pamiec smile.gif
grzyb11115
100% jest to wina jakiegoś sterownika, bądź urządzenia. Zrób tak jak Ci napisał adrsta aby Ci niebieski ekran nie znikną. Jak już będziesz go widział to na samym dole komunikatu będziesz miał nazwę wadliwego sterownika. Należy go wtedy przeinstalować.
patrixes
A wiec tak.....odznaczylem to co moiwl adrsta.Juz nie ma niebieskiego ekranu, tylko takie cos(link ponizej).Sprawdzalem inne gry i ,,wieksze aplikacje" , jest tak samo.Jak uruchomie ponownie komputer to juz komputer normalnie chodzi, za pierwszym wlaczeniem chodzi tez dobrze ale do momentu wlaczenia jakies gry.Ffia to samo, Guitar hero 3 to samo, Poprostu nie wlaczy sie i trzeba gasic okno i uruchomic ponownie.Naprawde prosze o pomoc
http://img293.imageshack.us/my.php?image=beztytuuav4.jpg

teraz chcialem wlaczyc jeszcze raz pesa po tamtym zgaszeniu go i mam takie okno http://img140.imageshack.us/my.php?image=beztytuuuw1.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.