Ściągnąłem patch z
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11010 i zrobiłem wsztsko jak jest opisane. Mam dużo błędów. Nie wiem co zrobiłem źle. Intro jest dobrze a potem... sami zobaczcie:
Screen1Screen2Screen3 brak herbówScreen4 brak kitsówScreen5 nieodpowiednia twarz i strójScreen6Proszę o pomoc!!!
czarekb
Apr 19 2008, 17:01
spieprzyłeś praktycznie całą instalacje od początku do końca. Ściągnij patcha z oficjalnego temat Orange ekstraklasa patch i tam masz do ściągnięcia 6 partow + rv_e i option file. Tam tez jest instrukcja obslugi
ale jak stamtąd ściągnę to mi się gra nie włącza, o co chodzi? może opiszesz mi krok po kroku co mam zrobić???
marcin_p
Apr 19 2008, 17:27
Najlepiej odinstaluj pesa i zainstaluj patcha na czysta gre. Usun tez wszystko z folderu moje dokumenty/KONAMI/Pro evolution soccer 2008/save. Zainstaluj wszytsko tak jak jest w tej instrukcji :
http://pes2008.ovh.org/index.php?subaction...art_from=0&
a potrzebny do tego jest jakis patch od konami?
Katalonczyk10
Apr 19 2008, 17:39
Nie ,mi dziala bez niego:D
no to dobrze, bo ja nie umiem zainstalować patcha od konami
czarekb
Apr 19 2008, 17:46
Cytat(Longd @ Apr 19 2008, 18:46:05)

no to dobrze, bo ja nie umiem zainstalować patcha od konami
buahaha przecież w tym patchu klikasz tylko dalej i dalej nawet myśleć za bardzo nie trzeba przy instalacji.
jak patcha konami nie umiesz zainstalować to ci współczuje, będziesz miał problemy z oe patchem
marcin_p
Apr 19 2008, 17:50
Cytat(czarekb @ Apr 19 2008, 18:50:56)

buahaha przecież w tym patchu klikasz tylko dalej i dalej nawet myśleć za bardzo nie trzeba przy instalacji.
jak patcha konami nie umiesz zainstalować to ci współczuje, będziesz miał problemy z oe patchem
czarekb wydaje mi sie nie on nie potrafi zainstalowac patcha od konami dlatego ze wyskakuje mu jakis blad przy instalacji a nie dlatego ze nie potrafi klikac "dalej".
o to wlasnie chodzi, ze mi wyskakuje blad... a nie...
czarekb
Apr 19 2008, 20:23
jedyne wyście to odinstalowanie gry i ponowna instalacja. Wtedy spróbuj zainstalować patcha od konami a potem Orange ekstraklasa Patch
Katalonczyk10
Apr 19 2008, 20:24
Ekhm,, Mi jakos dziala bez tego patcha od konami i jest wszystko pieknie
artysta germanista
Apr 19 2008, 20:35
a patch od konami idzie tylko na oryginalną z tego co wiem
marcin_p
Apr 19 2008, 22:08
Cytat(e.adrian @ Apr 19 2008, 21:39:37)

a patch od konami idzie tylko na oryginalną z tego co wiem
ja mam pirata i zainstalowalem patcha konami na czysta gre bez problemow
dzięki, dzięki wam! wszystko jest w porządku oprócz ligi orange ekstaklasy. wszystkie drużyny z OE mają nie swoje koszulki, a od poprzednich klubów... jak to naprawić?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.