Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dziwny Problem Z Pes 2008...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
pepe1103
Witam, ja mam dziwny problem z pesem... nic nie ruszalem, przestawialem itp...a samo cos sie zwalilo:( kiedy chce grac na full screenie to gra sie zawiesza w momentach loadingu na kilka dluzszych chwil potem to samo w meczu, a paradoksem jest ze jak wlacze gre w oknie, w jakiejkolwiek rozdzielczosci, to gra chodzi ZBYT SZYBKO, jakby w przyspieszonym tempie... o co tu chodzi? Robilem 3 razy formata i za kazdym razem to samo a robie wszystko i instaluje jak zawsze...probowalem grzebac w sterownikach do wszystkiego, kombinowalem i nic...nic nie pomaga:( inne gry chodza normalnie... jakas magia? zlosliwosc rzeczy martwych? nie wierze:(

POMOCY!
sharkerblue
moja rada:
no fans poatch
wywala kibiców i gra się nie przycina
sparkman
Cytat(pepe1103 @ Apr 8 2008, 10:59:46) *
Witam, ja mam dziwny problem z pesem... nic nie ruszalem, przestawialem itp...a samo cos sie zwalilo:( kiedy chce grac na full screenie to gra sie zawiesza w momentach loadingu na kilka dluzszych chwil potem to samo w meczu, a paradoksem jest ze jak wlacze gre w oknie, w jakiejkolwiek rozdzielczosci, to gra chodzi ZBYT SZYBKO, jakby w przyspieszonym tempie... o co tu chodzi? Robilem 3 razy formata i za kazdym razem to samo a robie wszystko i instaluje jak zawsze...probowalem grzebac w sterownikach do wszystkiego, kombinowalem i nic...nic nie pomaga:( inne gry chodza normalnie... jakas magia? zlosliwosc rzeczy martwych? nie wierze:(

POMOCY!

Możesz podać jaką posiadasz konfiguracje kompa, bo ja mam podobny problem do twojego, najpierw wszystko jest dobrze, a np. za 2 dni robi sie to co u ciebie, czyli gra spowalnia w menu, czy tez w tym pasku loading.
Aha ja, jak co to mam Radeon 1600 pro 256 mb, a na moim 2 kompie, gdziem ma GF 7600 jest juz dobrze tongue.gif, i ciekawi mnie czy to wina właśnie Radków.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.