Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaki Patch Najlepszy Do Pes2008
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Rafeal
Witam.
Chciałbym się nieco dowiedzieć na tematch PATCH-y do PES2008. Znalazłem patch-e (TU > KLIKAC), ale że ich jest tyle, nawet masa że nie wiem który zainstalować/wgrać.

Znalazłem w necie patch o nazwie ProEvoluti Superpatch 2.0 complete for PES2008 ale nie moge znaleść strony gdzie można to ściągnąć.

Też na stronie co podałem link jest też inny ciekawe patch z posród sterty innych EVOLUTII PATCH ale tez nie jestem pewien co niesie ze sobą.

Czy w ogole te patche sa po angielsku czy w innym jezyku ?
Jak ściagnać Superpatch 2.0 ?
Znacie inne dobre Full Patche ??

Bo chodzi mi o poprawne nazwy zawodników, nazwy drużyn, kompletne ligi (może i też troche dodanych happy.gif), aktualne składy, wiecej stadionow, wiecej piłek itd. itp.

Patche z polska liga raczej mnie nie iteresuja happy.gif Chce Konkretny patch na Full Licencji jakiej nie posiada KONAMI czy nawet FIFA.

Mam nadzieje że wiadomo o co chodzi mi.
marcin_p
Cytat(Rafeal @ Apr 1 2008, 11:08:45) *
Witam.
Chciałbym się nieco dowiedzieć na tematch PATCH-y do PES2008. Znalazłem patch-e (TU > KLIKAC), ale że ich jest tyle, nawet masa że nie wiem który zainstalować/wgrać.

Znalazłem w necie patch o nazwie ProEvoluti Superpatch 2.0 complete for PES2008 ale nie moge znaleść strony gdzie można to ściągnąć.

Też na stronie co podałem link jest też inny ciekawe patch z posród sterty innych EVOLUTII PATCH ale tez nie jestem pewien co niesie ze sobą.

Czy w ogole te patche sa po angielsku czy w innym jezyku ?
Jak ściagnać Superpatch 2.0 ?
Znacie inne dobre Full Patche ??

Bo chodzi mi o poprawne nazwy zawodników, nazwy drużyn, kompletne ligi (może i też troche dodanych happy.gif), aktualne składy, wiecej stadionow, wiecej piłek itd. itp.

Patche z polska liga raczej mnie nie iteresuja happy.gif Chce Konkretny patch na Full Licencji jakiej nie posiada KONAMI czy nawet FIFA.

Mam nadzieje że wiadomo o co chodzi mi.

Ja mam evolution patch 2 i jest bardzo dobry. Dodane kilka nowych klubow i duzo nowych piłkarzy. Licencje dla wszystkich druzyn, akualne stroje,nowe piłki,korki itp.. Patch jest po angielsku ale jest przeciez patch polonizacyjny, ktory mozesz sobie zainstalowac. Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.