Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Morgan
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
.:mORGAN:.
Witam wszystkich użytkowników forum, jako, że to mój pierwszy post. No to moje pierwsze twarze...
Jimenez

Jeleń
Dorin
Dobry Jimenez ale Jeleń wcale nie podobny :\
Vadiim
Jimenez przypadł mi jak najbardziej do gustu wink.gif
Świetne BMP (te zmarszczki pod oczami oraz zarost, wyszły Ci naprawdę świetnie.)
Jedynie drobna roszada lewej strony twarzy (z naszego pkt widzenia) - i fejs jak się patrzy.

Natomiast Jeleń... Kompletna kicha.. Wygląda jakby był stworzony przez kompletnie kogo innego, niż morda Jimeneza.

Zdecydowanie za "gładkie" BMP.
Model byc moze niezly.
Ale samo BMP napewno nie przypomina pod względem jakości, tego z mordy Jimeneza.

Jeżeli to Twoje pierwsze mordy .. To naprawdę i tak należą się słowa uznania.
Wielkie brawa zwłaszcza za Jimeneza.

Pracuj dalej, korzystaj z różnego typu tutorialów a myślę, że jeżeli starczy Ci chęci i zapału, to może coś z tego wyniknąć.
Pozdrawiam!
who_me
Jimenez to jak wyzej.....co do Jelenia to zadatki sa ,,ale wydaje mi sie ze cos nie gra z oczami.Moze pod oczami zrob troche masywniejsze ,,wory,, i popraw kolor o i wyglad zrenic.

Dobrze ze robisz Polakow;]
Megadriano
Cytat(.:mORGAN:. @ Mar 30 2008, 00:38:44) *
Witam wszystkich użytkowników forum, jako, że to mój pierwszy post. No to moje pierwsze twarze...
Jimenez

Jeleń

Będziesz poprawiał czy dasz download? Co wy mówicie przecież Jeleń jest bardzo podobny. Zarzuć binem
Jacmen
Jimenez wykonany bardzo ładnie ale jeśli chodzi o Jelenia to kompletnie niepodobny wink.gif
MaTi10
Jimenez fajnie i starannie wykonany ale sorki ale u Jelenia podobienstwa nie widze pzdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.