Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: X360
board.issonline.pl > Inne > Konsole
NiNE-T3
Zastanawiałem się, czy na forum jest jakiś posiadacz tej konsoli. Zastanawiam się nad kupnem X360, ale chciałbym się zorientowac w cenie i najlepszych grach na tą platformę. Wiem, że wersja Core (najtańsza i najuboższa) warta jest ok. 700 PLN, ale bez dysku twardego. Co proponujecie, co wiecie? Każda informacja będzie dla mnie cenna.
mdk66
Cześć,
Podobnie jak ty zastanawiam się nad kupnem konsoli. Ja nie będę bawił się w tańsze wersje. Tata powiedział, że jak uzbieram na podstawową, wartą ok. 1000zł, to mi dołoży i kupię Elite za 1390 zł.
Byłem dziś w empiku i widziałem tą konsolę. Wersja biała kosztowała 1099zł, a była wyposażona w dysk twardy, 3-rdzeniowy procesor i złącze HD.

Pozdro.
Beto
Z tego co mi wiadomo wersja Core nie jest już produkowana, choć być może gdzieś jeszcze spotkasz (w co wątpie).
malomowny18
Witam. Ja też się zastanawiałem nad x'em i owszem jak Beto napisał wyżej Core już raczej nie jest produkowana, ale za to wyszła w listopadzie 2007r. wersja Arcade z wejściem HDMI i prockiem Falcon 65n ( jakoś tak ), więc jest bardzo dobra, a jej cena to około 800zł.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.