Cytat(jasiu802 @ Mar 26 2008, 20:26:45)

ja tez wale ten patch. Granie 2 liga to przyjemność dla fanatyków z mista klubu. Poza tym piłkarze jesli ma to byc realnie zrobione to zaden nie powinien miec zadnej statystyki na żółto (z paroma wyjatkami). Zobaczymy jak to zrobicie. wybaczcie ale obawiam sie, ze tylko zepsujecie swietne działo jakim jest OE Patch. Wywaliliscie bardzo fajne druzyny jak np FC Porto.
ale jakby co to do fanatyków nic nie mam
NIe zamierzałem się wdawać w jałową polemikę, zwłaszcza zaraz po odblokowaniu tematu, ale ujęła mnie twoja prostota i nie mogłem sie powstrzymać.
Po pierwsze wielu graczom pesa sprawi przyjemność gra OE i 2 ligą, zwłaszcza w trybie ML, gdzie w końcu będzie można ustawić wszystkie polskie drużyny OE i 2 ligi i bawić się rywalizacją na rodzimym podwórku poszerzonym o pełną 2 ligę z możliwościa gry w pucharach europejskich.
Po drugie nie wiem na jakiej podstawie zakładasz z góry, że staty będą mało realne. Wiemy jakie powinny byc staty graczy drugiej ligi i twoje cenne wskazówki w tym temacie są zbyteczne.
Po trzecie i najzabawniesze. Instalacja 2 Liga Patch nie będzie obowiązkowa.
Dodatkowo cię uspokoję, że po wydaniu patcha, drużyny 2 ligi polskiej nie zainstalują się automatycznie na twoim komputerze i z całą pewnością zachowasz OE Patcha w wersji bez 2 ligi wraz z fajnymi druzynami, które zamierzamy wywalić.
Mam nadzieję, że ukoiło to trochę twoje rozklekotane nerwy. Nie trać czasu na replikę.
Sytuacja z patchem na dzień dzisiejszy wygląda następująco:
- wszystkie drużyny 2 ligi mają już przyporządkowane flagi i przyśpiewki;
- zastąpiłem poprzednie herby znacznie lepszymi wykonanymi przez
oesa (herby OE i 2 Ligi);
-
krzychu wprowadził jedną trzecią składów 2 Ligi wraz ze statami i edycją twarzy
Jak widać jest naprawdę nieźle.
NIestety wciąż brakuje efektów pracy kitsmakerów, ale mam nadzieję, że to się wkrótce zmieni. Jednocześnie ponawiam prośbę o pomoc w sprawie kitsów.