Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 2 Liga Patch 2008
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
seba
Odświeżam temat II ligi do pes 2008.
Byłby to dodatek do istniejącego Orange Ekstraklasa Patch.
Wszystkich fanów kopaniny w polskim wydaniu, którzy chcieliby mieć OEP i II lige polska w PES 2008 zapraszm do wspópracy.
II liga powstałaby w INNE LIGI B (12 drużyn) i w OE, gdzie można dorzucić 4 kluby.
Jak widać wychodzi nam 16 druzyn, czyli brakuje dwóch, które na razie sobie darujemy żeby nie psuć pełnych składów lig zagranicznych.

Co juz zrobilem:
- wszystkie herby i nazwy drużyn II ligi
- menus dla II ligi i poprawiony dla OE żeby całość miala jedną szatę

Co mogę zrobic i zrobię:
- wszystkie flagi II ligi
- wszystkie przyśpiewki II ligi
- składy drużyn

Potrzebuję ludzi do:
- kitsów
- statystyk
- twarzy

Zachęcam gorąco do wspópracy.
Potencjału tej scenie naprawdę nie brakuje (udowadniała to nie raz, nie dwa), teraz tylko troszkę chęci i mozemy zrobic naprawdę jeszcze jeden fajny patch smile.gif

Screent z tego co zrobiłem do tej pory:

Dawidek098
Czemu nie widze ŁKS ŁOMŻA?:/:/ Nie bedzie jej?:/
BJS
Cytat(Dawidek098 @ Mar 25 2008, 19:43:01) *

Naucz sie czytać!! Jest tyle ile zrobił do tej pory.
Moge pomóc w kitsach. smile.gif
seba
Cytat(BJS @ Mar 25 2008, 20:11:21) *
Naucz sie czytać!! Jest tyle ile zrobił do tej pory.
Moge pomóc w kitsach. smile.gif

Byłoby miło BJS.
Pokazuj w tym temacie jak cos zrobisz.
seba
Cytat(Dawidek098 @ Mar 25 2008, 19:43:01) *

NIe ma Łomży i Kmity, bo brakuje miejsca.
Jeśli fani tych zespołow bardzo chcą to mogę te kluby dodać do jakiejś ligi, np. francuskiej,
Dawidek098
Cytat(seba @ Mar 25 2008, 22:25:55) *
NIe ma Łomży i Kmity, bo brakuje miejsca.
Jeśli fani tych zespołow bardzo chcą to mogę te kluby dodać do jakiejś ligi, np. francuskiej,

ja jestem Fanem Lks-u Lomza i bardzo chcialbym aby byla ,a nie mozna za jakas inna druzyne wstawic ja w 2 lidze??:/ Jak nie da rady to bardzo bym prosil aby byla w innej lidze:)
Damikr
Ja moge tez pomoc przy strojach.
Jak cos to pisz :
GG : 1510447
Dawidek098
Mozna by naprzyklad odrzucic Warte Poznan:|A wrzucic LKS LOMZA:D Bylbym wdzieczny.Jest To mozliwe?Bardzo mi zalezy na Lks-ie w 2 lidze
seba
Cytat(Damikr @ Mar 25 2008, 23:07:17) *
Ja moge tez pomoc przy strojach.
Jak cos to pisz :
GG : 1510447

Super Damkir. Odezwę się
seba
Cytat(Dawidek098 @ Mar 25 2008, 23:16:02) *
Mozna by naprzyklad odrzucic Warte Poznan:|A wrzucic LKS LOMZA:D Bylbym wdzieczny.Jest To mozliwe?Bardzo mi zalezy na Lks-ie w 2 lidze

Warta zostanie.
Klub z takimi tradycjami będzie w tym patchu, nawet jeśli nie idzie im teraz dobrze.
Kombinuj dalej:)
Dawidek098
No a Lomza?biggrin.gif Tez ma tradycje:D Piwo:) a tak na serio:P Pelikan Lowicz?On moze nie grac;] albo tur turek.No plz aby gral lks:D
krzychu117
przy statsach

pisz na gg 8652319

edit

wczoraj wpadlem na ten sam pomysl zeby zrobic taki patch:P
seba
Cytat(krzychu117 @ Mar 26 2008, 14:35:02) *
przy statsach

pisz na gg 8652319

edit

wczoraj wpadlem na ten sam pomysl zeby zrobic taki patch:P

Lux smile.gif
Zaraz będziesz miał to czego potrzebujesz - PW
Dawidek098
Jak z tym Lks-em ? rolleyes.gif Będzie?? unsure.gif unsure.gif

Seba-Jak widać wychodzi nam 16 druzyn, czyli brakuje dwóch, które na razie sobie darujemy żeby nie psuć pełnych składów lig zagranicznych. - jak to darowac?tongue.gif Przeciez to nie etyczne:D
Np za Pelikan Lowicz mozna wstawic LKS Lomza:D
przemysl to:)Plz
seba
Cytat(Dawidek098 @ Mar 26 2008, 15:18:01) *
Jak z tym Lks-em ? rolleyes.gif Będzie?? unsure.gif unsure.gif

Seba-Jak widać wychodzi nam 16 druzyn, czyli brakuje dwóch, które na razie sobie darujemy żeby nie psuć pełnych składów lig zagranicznych. - jak to darowac?tongue.gif Przeciez to nie etyczne:D
Np za Pelikan Lowicz mozna wstawic LKS Lomza:D
przemysl to:)Plz

Moze byc Łomża za Pelikana - skoro sie upierasz:)
No chyba, że teraz znajdą się teraz zagorzali fani z Łowicza...
damianLBN
No pograł bym sobie Motorem,ale z drugiej strony to lipa bo by nie było dużo drużyn zagranicznych i mam dylemat czy opłacało by sie sciągać.
A twarze będą dokładnie wykonane(tak jak w OEpatch) czy takie zwykłe standardowe mordy pesa tzn?
Jak będą wykonane twarze i stroje dla Motoru to prosiłbym o wrzucenie TU.dzieki z góry
damianLBN
A gdzie tu jest do Kurwy Śląsk ,nie można by było pozbyć cie Warty czy Pelikana i wstawić Śląsk?
Dawidek098
Cytat(damianLBN @ Mar 26 2008, 16:01:05) *
A gdzie tu jest do Kurwy Śląsk ,nie można by było pozbyć cie Warty czy Pelikana i wstawić Śląsk?

I wstawic LKS-u?? rolleyes.gif
damianLBN
Cytat(Dawidek098 @ Mar 26 2008, 16:03:19) *
I wstawic LKS-u?? rolleyes.gif

Jestem za wyjebac Warte,Pelikana i wstawić Śląsk i ŁKS.
marcin_p
Hmm ja bym mogl pomoc w statystykach (szczegolnie Piasta gliwice) ale za bardzo nie wiem jak. Seba napisz mi na pw co bym mogl zrobic to chetnie pomoge.
krzychu117
ja robie statsy takze sie nie brac za robote:P chyba ze ktos chce mi pomoc to 8652319
seba
Cytat(damianLBN @ Mar 26 2008, 17:20:27) *
Jestem za wyjebac Warte,Pelikana i wstawić Śląsk i ŁKS.

Kuxwa ludzie, patrzcie dobrze na screeny.
Arka, Slask, Piast i Lechia sa dodane do OE, bo akurat bylo tam 4 wolne miejsca.
Pozostale 12 druzyn jest w Others B.
NIe zmiescil się Kmita i ŁKS Łomża.
Dawidek098
Cytat(seba @ Mar 26 2008, 15:49:35) *
Moze byc Łomża za Pelikana - skoro sie upierasz:)
No chyba, że teraz znajdą się teraz zagorzali fani z Łowicza...

Seba jestes wielki:)tongue.gif Dzieks:D
marcin_p
Najlepiej wyrzucic dwie najslabsze druzyny w tabeli czyli : Pelikan Łowicz i Warte Poznań. Albo dodac jes do OTHERS C smile.gif
damianLBN
Łowicz:
liczba ludnośći:30 383

Łomża:
liczba ludnośći:63 387

źródło:wikipedia.pl

Przegłosowane Pelikana wywalić wstawić ŁKS.Dużo więcej kibiców ma Łomża,wiec po co tu ten Pelikan,który jest pewnym spadkowiczem z 2 ligi.

Marcin,ale w others C jest Holandia.
Orange_91
Cytat(Felek?@1 @ Mar 26 2008, 19:28:49) *
Szczerze to ja wale ten wasz cał Patch laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Takie wypowiedzi to może zachowałbyś dla siebie? Autorzy zdecydują co będzie a ty sie trochę pohamuj.
seba
Cytat(Felek?@1 @ Mar 26 2008, 19:28:49) *
Szczerze to ja wale ten wasz cał Patch laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

My ciebie też buraku.

Przyśpiewki mam już gotowe i przyporządkowane każdej drużynie.
Damkir zrobi kitsy.
Krzychu robi statsy.
Czyli praca idzie do przodu
Dawidek098
Sory ze post pod postem:)
Moge pomoc w robieniu statow.Jak cos Seba pisz na PW:)
jasiu802
ja tez wale ten patch. Granie 2 liga to przyjemność dla fanatyków z mista klubu. Poza tym piłkarze jesli ma to byc realnie zrobione to zaden nie powinien miec zadnej statystyki na żółto (z paroma wyjatkami). Zobaczymy jak to zrobicie. wybaczcie ale obawiam sie, ze tylko zepsujecie swietne działo jakim jest OE Patch. Wywaliliscie bardzo fajne druzyny jak np FC Porto.

ale jakby co to do fanatyków nic nie mam
Raffels
Zamykam temat do momentu, aż wszyscy klnący i kłócący się nie zostaną odpowiednio ukarani. I to ostro. Po raz setny to piszę ale jak widać do niektórych osób, które rzadko używają rozumu to nie dociera: KLÓCIĆ TO SIĘ MOŻECIE NA GG A NIE NA TYM FORUM. Dziękuje.
seba
Cytat(jasiu802 @ Mar 26 2008, 20:26:45) *
ja tez wale ten patch. Granie 2 liga to przyjemność dla fanatyków z mista klubu. Poza tym piłkarze jesli ma to byc realnie zrobione to zaden nie powinien miec zadnej statystyki na żółto (z paroma wyjatkami). Zobaczymy jak to zrobicie. wybaczcie ale obawiam sie, ze tylko zepsujecie swietne działo jakim jest OE Patch. Wywaliliscie bardzo fajne druzyny jak np FC Porto.

ale jakby co to do fanatyków nic nie mam

NIe zamierzałem się wdawać w jałową polemikę, zwłaszcza zaraz po odblokowaniu tematu, ale ujęła mnie twoja prostota i nie mogłem sie powstrzymać.
Po pierwsze wielu graczom pesa sprawi przyjemność gra OE i 2 ligą, zwłaszcza w trybie ML, gdzie w końcu będzie można ustawić wszystkie polskie drużyny OE i 2 ligi i bawić się rywalizacją na rodzimym podwórku poszerzonym o pełną 2 ligę z możliwościa gry w pucharach europejskich.

Po drugie nie wiem na jakiej podstawie zakładasz z góry, że staty będą mało realne. Wiemy jakie powinny byc staty graczy drugiej ligi i twoje cenne wskazówki w tym temacie są zbyteczne.

Po trzecie i najzabawniesze. Instalacja 2 Liga Patch nie będzie obowiązkowa.
Dodatkowo cię uspokoję, że po wydaniu patcha, drużyny 2 ligi polskiej nie zainstalują się automatycznie na twoim komputerze i z całą pewnością zachowasz OE Patcha w wersji bez 2 ligi wraz z fajnymi druzynami, które zamierzamy wywalić.
Mam nadzieję, że ukoiło to trochę twoje rozklekotane nerwy. Nie trać czasu na replikę.

Sytuacja z patchem na dzień dzisiejszy wygląda następująco:
- wszystkie drużyny 2 ligi mają już przyporządkowane flagi i przyśpiewki;
- zastąpiłem poprzednie herby znacznie lepszymi wykonanymi przez oesa (herby OE i 2 Ligi);
- krzychu wprowadził jedną trzecią składów 2 Ligi wraz ze statami i edycją twarzy

Jak widać jest naprawdę nieźle.
NIestety wciąż brakuje efektów pracy kitsmakerów, ale mam nadzieję, że to się wkrótce zmieni. Jednocześnie ponawiam prośbę o pomoc w sprawie kitsów.
Katalonczyk10
ja moge pomoc w kitsach chc nie umiem ich robic:/ Ale moge dawac screeny smile.gif Jak bedziesz zainteresowany to pisz na gg : 5062275
A jeszcze jedna : Bedzie Lks Lomza??
seba
Proszę moderatorów o usunięcie tematu
damianLBN
jak to nie bedzie patchu?
krzychu117
Cytat(damianLBN @ Mar 31 2008, 16:09:18) *
jak to nie bedzie patchu?

bedzie spokojnie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.