Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Komentatorem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
silacz1231
Witam... Mam taki oto problem.... Od kilku miesięcy jestem posiadaczem gry PES 2008 i kilka dni temu w mojej grze zginoł komentator. Nie pomogły reinstalki ani nawet formatowanie całego kompa. Na dodatek sprawdzałem moją płyte u kolegów i u nich komentator jest...
Proszę o pomoc bo gra w PES - a bez komentatora jest do kitu.... Licze na jakię dobre rady unsure.gif
Sobiek
Cytat(silacz1231 @ Mar 24 2008, 22:46:43) *
Witam... Mam taki oto problem.... Od kilku miesięcy jestem posiadaczem gry PES 2008 i kilka dni temu w mojej grze zginoł komentator. Nie pomogły reinstalki ani nawet formatowanie całego kompa. Na dodatek sprawdzałem moją płyte u kolegów i u nich komentator jest...
Proszę o pomoc bo gra w PES - a bez komentatora jest do kitu.... Licze na jakię dobre rady unsure.gif

wlasnie mi tez sie tak zrobiło i nie wiem co jest grane...
BJS
Opcje ->> głośnośc komentarza ->> Dajemy na full i słyszymy bardzo głosno!
silacz1231
No niestety mam wszystko na full i nic. ..........Może ktoś jakiś plik mi podeśle co naprawi mi ten błąd.......albo jakis patch........
Sobiek
Cytat(silacz1231 @ Mar 25 2008, 21:16:24) *
No niestety mam wszystko na full i nic. ..........Może ktoś jakiś plik mi podeśle co naprawi mi ten błąd.......albo jakis patch........

no ja tez tak mam na full i lipa:/
rozaldinho
ja też coś takiego miałem. Jak się okazało powodem były patche, tzn poprawianie wyglądu band, piłek butów itp. Bez tego komentarz działał...
pawel123
Ja mam tez taki problem wszystko mam na full bez zadnego patcha wszsytkiego próbowałem a tu nic tylko głos trybun słychac pomózcie!!
vrs
Usuń z folderu Moje Dokumenty folder KONAMI a powinno pomóc.
pawel123
Nie pomaga to
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.