Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Wam Idzie Polską Drużyną W Ml
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Luku
Witam.

Mam pytanko- czy to dobry pomysł na temat? Przykładowo ktoś gra Wisełką i "chwali" się co nią osiągnął. Wierzylibyśmy sobie na słowo :-). Chodzi oczywiście, o grę na poziomie Top Player i wg mnie najlepiej na 10 minut. W co ważniejszych meczach, wynikach dorzucalibyśmy screenshoty cz też Highlits (skróciki pomeczowe). Czy coś. Macie jakiś fajny pomysł smile.gif ??.

PS. Może zmienić "tytuł" tematu na jakiś "bardziej funkcjonalny"?
artysta germanista
może takie coś być jak ktoś sie zainteresuje a dowodem mogą być savey
Luku
Cytat(e.adrian @ Mar 24 2008, 13:04:40) *
może takie coś być jak ktoś sie zainteresuje a dowodem mogą być savey

BARDZO DOBRY POMYSŁ. Jakby ktoś twierdził, że Wisełką (np.) rozwalił MU 10-0 to musiał by "zUPLOADować" Save smile.gif.
Hitmanek
Fajnie, właśnie od piątku gram Wisłą w ML na Professional. Idzie mi coraz lepiej, narazie jestem 12 w tabeli i wątpię żebym awansował bo mam 10 kolejek do końca, głownie z mocniejszymi rywalami.

W zimowym okienku kupiłem Kallstrom'a i Dindane (specjalnie go wziąłem bo brakowało mi szybkiego napastnika, ale mówię wam, koleś popina jak Kubica na torze xD)

Z ważniejszych "aspektów" to udało mi się zremisować 1:1 z Juventusem, liderem tabeli. Z Olympiakosem w pucharze zremisowałem 0:0 i 1:1 ale, że strzeliłem gola na wyjeździe to gram dalej. Z Rosenborgiem w lidze wygrałem 2:0. Mój ostatni mecz to skromna wygrana 1:0 z FC Kopenhaga(pierwszy gol Dindane).

Nie chcę mi się robić screenów, musicie uwierzyć na słowo smile.gif

EDIT: słupek i poprzeczka ale moje zawsze na wierzchu! Właśnie pokonałem Juve 1:0 w ćwierćfinale pucharu D2 tongue.gif
EDIT2: przejebałem 4:0 i odpadłem xDD

Jak coś to mogę tu co parę dni pisać jak mi idzie wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.