Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prośba O Podesłanie Plików.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
rangiz
Ktoś, kto siedzi w tym temacie powinien mi pomóc, o ile ma trochę dobrej woli wink.gif
Potrzebuję wszystkie pliki które modyfikuje patch 1.20. Niestety prawdopodobnie przez niemożność jego instalacji nie działa mi Orange Ekstraklasa patch z tego forum. Bardzo proszę o pomoc wink.gif
JuveR
A nie lepiej kupić oryginał dry.gif A jeśli nie, to nie myśl, że ktoś wyśle Ci te pliki bezinteresownie mellow.gif Ostatnio spotkałem się nawet na pewnym forum ze sprzedawaniem filmów o Juventusie (oczywiście wersja "od wójka z Anglii") za sporą kasę biggrin.gif
rangiz
Po co mi oryginał, jeśli u nikogo nie widziałem na oczy płynnej gry online?
Luku
Cytat(rangiz @ Mar 21 2008, 22:41:51) *
Ktoś, kto siedzi w tym temacie powinien mi pomóc, o ile ma trochę dobrej woli wink.gif
Potrzebuję wszystkie pliki które modyfikuje patch 1.20. Niestety prawdopodobnie przez niemożność jego instalacji nie działa mi Orange Ekstraklasa patch z tego forum. Bardzo proszę o pomoc wink.gif

Witaj smile.gif. Ja NIE MAM zainstalowanego patcha 1.2 a OE Patch a nawet przyśpiewki mi działają. Pozdro
rangiz
Luku to poprosze Twoj plik exe
Luku
Cytat(rangiz @ Mar 24 2008, 11:46:33) *
Luku to poprosze Twoj plik exe

Mój Exe to ten sam Exe co w OE Patchu. Jakby dalej nie działało po tym jak sobie go ściągniesz to daj mi znać.
rangiz

No nie dziala
Luku
Cytat(rangiz @ Mar 24 2008, 14:24:50) *
No nie dziala

Chwilke, bo J***** mi sie cs.img, przez co PES mi nie chodzi. Poczekaj smile.gif .

Wisła- Rangers 2-1 (Kmiecik x2) smile.gif smile.gif . exe
rangiz
Dzieki za checi ale nadal nie dziala ;/

Moze ktos mi podesle wpisy rejestru co ma pelna wersje gry z zaaplikowanym patchem 1.20? tak teraz wpadlem na to ze skoro pokazuje mi ze gra nie jest poprawnie zarejestrowana to mozna to oszukac rejestrem

http://i26.tinypic.com/vreuev.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.