Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poziom Trudności W Pes2008
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Hitmanek
Witam, mam taki dziwny problem. Otóż, jakiego poziomu bym nie ustawił Pro evo szaleje. Na przykład gdy gram na regular, rozegram 2-3 mecze i nagle gra dostaje pirdolca, czuję się jakbym grał na top player. Obrońcy są szybcy, praktycznie nie da się ich minąć, bramkarz wyłapuje typowo "okienkowe" piłki. Taki "mały" Messi wyskakuje wyżej od Luisao blink.gif Kumpel zkwitował to krótkim "Zap***dala jak poj***na". Nie wiem czy coś się rypie z grą czy to może ja mam jakieś skoki formy, jeden mecz wygrywam 4:0 a w innym dostaje w dupę 0:2. Co by nie było, gram tymi samymi drużynami i na tym samym poziomie of course. Nie wiem czy może jest jakaś możliwość, by w trakcie gry poziom trudności sam się przestawiał?
btw. Gdyby się okazało, że to nie gra ale ja jestem nienormalny to chyba założe temat "My, mistrzowie jednego meczu!" xD

P.S. ale to co mnie najbardziej dziwi, to fakt, że widzę jak Lewandowski drybluje blink.gif
cypress.amaru
no dziwna sprawa ale:
- zwracaj uwage na forme piłkarzy(strzałki)
- zwracaj uwage na oba wskażniki zmęczenia
- na top player komputer się uczy..
- mi tez się zdarzają mecze a których przykładowo mam 15 strzałów... komp 2.. i przegrywam 1:2... albo nie moge oddac nawet ejdnego clenego strzału
- trzeba zmieniac formacje i dostosowywac ją do przeciwnika no i patrzec na forme!!
- kompowi przeciez tez moze sie przydarzyc sytuacja ze wiekszosc piklarzy bedzie miala czerwone albo pomaranczowe strzały! prawda?

lecz to wszystko odnosi sie do poziomu top player
moze to tez byc wina jakiegos patcha
a lewandinho tez człowiek i z czerwoną strzałą moze podryblowac smile.gif)
Hitmanek
no w sumie po eliminacjach to bym sie po nim bardziej okienek z 30 metrów spodziewał smile.gif

Ale dzięki za pomoc, mam nadzieję, że to mi ułati grę smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.