Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szybkie Męczenie Sie Zawodnikow W Ml
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
rapen
witam, otoz w ML zawodnicy sie za szybko meczą ale nie do konca o to mi chodzi. Czy jest jakis patch/fix lub cos podobnego co robi tak ze po meczu kazdy zawodnik ma znow stamine pełną?
marcin_p
Wydaje mi sie ze przy rozpoczynaniu master league nalezy zmienic opcje acumulatic fatigue(chyba tak sie pisze) wtedy zawodnicy po kazdym meczy beda mieli znow pełny pasek staminy. Pozdrawiam
rapen
w ML chyba tego nie ma ;| ale sprawdze raz jeszcze na wszelki wypadek

EDIT:

niestety w ML nie idize tego wylaczyc sad.gif jakies inne rady?
marcin_p
hmm.. a na jakim grasz poziomie trudnosci master league ??(to nie jest poziom gry tylko poziom kariery) ja gram tak :
poziom gry: top player
poziom ML : normal
i tez zawodnicy sie męczą, ale np Raula i RvN musze wymieniac co 4 mecz...smile.gif pOzdrawiam
rapen
no wiadomo, ale niektorych to trza co mecz wymieniac :/
Vexx
ML jest na tyle latwe ze na najwyzszych poziomach da sie miec po 1 sezonie przynajmniej jednego dobrego zmiennika. Zaprzestalem grania Ajaxem ML w drugim zesonie bo nie mogli ze mna nawet zremisowac. Ogrywanie Realu, Juventusu badz Lyonu po 5 do 0 jest bez sensu. smile.gif Poza tym niektorych zawodnikow mozna wytrenowac by mieli wiecej staminy, wpuszczac na koncowki lub przydzielic inne zadania, a nie zeby latali po calej flance.
cypress.amaru
1. wykorzystywać te 3 zmiany w kazdym meczu... zmieniac zmeczonych zawodnikow przy korzystnym wyniku
2. na mecze ze słabszymi rywalami wystawiac zmienników... np. z czerwonymi strzałkami / na mecze puchorowe wystawiac drugi skład lub okrojony zwłaszcza w obliczu rewanżu który jest czystą formalnością
3. ograniczyć bieganie w nastawieniu taktycznym / nie biegac jak głupi zwłaszcza gdy ma się dużą przewage bramkową

...samo życie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.