Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Evolution Patch Ii
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
Pentaculum
Mam nadzieję, że jakiś zaprawiony w bojach PESowiec raczy namazać kilka zdań w odpowiedzi na mojego posta.

Otóż ściągnąłem rzeczonego patcha. W opisie jego było o piłkach, butach, strojach, bo te rzeczy mnie interesują - mówiąc kolokwialnie w dupie mam bandy czy inne tablice. Postępowałem wedle instrukcji i po odpaleniu gry działają tylko stroje. Przy wyborze piłek mam wprawdzie nazwy nowych, acz wyświetlana i tak są stare. Z butami nic się nie zmieniło, a kpiowałem wszystko z np. cv_0.img do cv_0.img i tak dalej. Mam wrażenie, że wszystko ściągnąłem, a nie potrafię tego wgrać.

Jako że z kitserverem do PESa 6 byłem za pan brat, nasunęła mi się pewna myśl. Otóż gdy otwieram folder GDB w folderze kitserver jest tam folder uni (i tylko on), a więc ten odpowiadający za stroje - to co akurat działa i wygląda na to, że działa tak jak w PES 6. Folderów balls, boots nie ma i pewnie założenie ich, jak zgaduję, nic nie da, bo kitserver nie supportuje piłek i butów.

Mógłaby mi zatem jakaś mądra głowa pwoiedzieć, jak wyciągnać z EPII tyle, ile się da (chodzi mi głównie o buty i piłki.

Dzięki, salut!
Jacmen
Zapoznaj się krok po korku z instrukcją a będziesz działać wszystko na 100% wink.gif
Pentaculum
Ja znalazłem w internecie instrukcję jak zainstalować EPII, tj. : http://pes2008editing.blogspot.com/2008/02...n-patch-ii.html

Postąpiłem zgodnie z zaleceniami przy wariancie kitserver.

Znasz jakąś inną instrukcję?
marcin_p
Ja mialem kiedys tego patcha i instalowalem go przez afs i wszystko dzialalo tak jak powinno. Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.