Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ml Transfery
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
miloszowen
mam pewien problem gram derby county 3 sezon w ML i zauwazyłem ze graczy ktorch kupiłem przez siebie nie wzbudzaja zainteresowania innych klubow tzn ze zawodnik kupiony przeze mnie moze jedynie odejsc gdy nie przedłuze z nim kontraktu gram na poziomie normalnym w mL j
kksm
Widocznie słabo ci idzie. Ja kupiłem młodego zawodnika shalke rakitica i po pół sezonu real, barcelona, chealse oferują
ponad 15 tys aby go mieć.
P.S Kto wie jak zapobiec temu aby po dwóch sezonach kahn czy maldini nie nadradzali się z wiekiem 17 lat i na nowo grali.
miloszowen
ale ty czegos nie rozumiesz rakitic juz był w składzie dlatego go chca ale mi chodzi o zawodnikow sprowadzonych przeze mnie przykładowo kaebi miał 72 asysty i go zaden klub nie chciał nawet po wystawieniu na liste
kksm
Nie nie ja gram wislą kraków i zkupiłem rakitica do mnie a późbniej rozeszedłsię jak świeże bułeczki koło mnie z warzywniaka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.