Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wgrywawanie Nowych, Pojedynczych Strojów
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Kits Edit
malomowny18
Witam.
Mam do was proste pytanie, otóż, jak wgrać pojedynczy strój do pes2008? ( mam kitserver ). Np ściągnąłem pojedynczy strój Olympique Lyon czarny ( CL ) i wiem, że należało by teraz pewnie stworzyć folder Ligue 1 w folderze GDB, ale znowu nie wiem który numerek to OL ? Ma ktoś sloty wszystkich drużyn? Czy może jest jakiś łatwiejszy sposób?
Pozdrawiam
artysta germanista
ściągnij sobie jakiś full kitserwer pack czy coś w tym stylu i tam juz bedziesz miał numerki i wszystko podobierane wystarczy że
potem to wkleisz i masz wszystko. A pojedynczy strój to jezeli to bramkarz folder zaczyna sie na g a pilkarza na p i wklejasz stroj i nazywasz go all i w configu wpisujesz odpowiedni model
malomowny18
Hmm a masz może jakiś taki full kitserver, bądź sam pilik ze slotami drużyn.

To że bramkarz g a piłkarz p to wiem wink.gif
malomowny18
Dorin mi chodzi o kitserver do pesa 2008 a nie do 6, poza tym ze strojami 06/07.
A wszystkich przecież zmieniać nie będę biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.