Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Potrzebna Kasa..
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Kenshi
Witam . Potrzebna jest mi kasa czy tam punkty w karierze. Gram Arsenalem i nie wiem czemu, ale przegrywam.(gram na profesjonalnym) Kupiłem dużo zawodników do mojego klubu, DOBRYCH!! unsure.gif . Sprzedałem też wielu starych bywalców (Giggs,Scholes,Fletcher) i dużo innych licząc że mi się zmniejszą Płace Zespołu. Ale w ogóle mi się nie zmniejszyły, wacko.gif okazało się że tamci których kupiłem mają tyle samo co tamci których sprzedałem. mad.gif
A ja przegrywam i nie dostaje kasy za mecze. blink.gif A mam stan krytyczny w kasie to będe miał zapewne na minusie. A i jeszcze chce kupić bramkarza, troche drogi on jest rolleyes.gif Więc prosze o pomoc, czy ma ktoś jakiś program żeby se podwyższyć kase albo jakis edytor lub coś. mellow.gif Bardzo mi potrzebny dry.gif

PS. Ale sie rozpisałem biggrin.gif
Nie ma edytora. Zwolnij niepotrzebnych, albo zacznij wygrywać. Transfery robi się z głową, jeśli nie, to właśnie widzisz co cię czeka.

Giggs, Scholes, Fletcher w Arsenalu? Chyba zabawiłeś się w edycji przed grą.
Kenshi
no a nie. :] dobra dzięki, przypuszczałem że będzie chociaż jakiś save no ale dobra.
IronTiga
Widzę ze dopiero zaczynasz z PESem bo Arsenalem z Giggsem, Fletcherem i Scholesem i pewnie jeszcze z jakimiś gwiazdami przegrywasz praktycznie każdy mecz blink.gif Albo jestes taki sąłby albo dopiero zaczynasz. Nie chce sie chwalić alo ostatnio grając sobie puchar francuskim klubem Le Mans wygrywałem z takimi drużynami jak: Tottenham, Bayern, Arsenal, Newcastle a nawet Chelsea. Więc twierdze że albo ja jestem taki dobry, albo ty jesteś taki słaby (lub jak wczesniej napisałem dopiero zaczynasz) Pozdro wink.gif
Orange_91
Cytat(Kenshi @ Feb 19 2008, 11:56:50) *
no a nie. :] dobra dzięki, przypuszczałem że będzie chociaż jakiś save no ale dobra.

Nie ma nic takiego jak save w takim momencie gry. Mogłeś na początku gry pomyśleć i wykupić z PES Shopu większą ilość pieniędzy na początku Master Ligi.

Cytat(.:TIGER:. @ Feb 19 2008, 13:39:19) *
Widzę ze dopiero zaczynasz z PESem bo Arsenalem z Giggsem, Fletcherem i Scholesem i pewnie jeszcze z jakimiś gwiazdami przegrywasz praktycznie każdy mecz blink.gif Albo jestes taki sąłby albo dopiero zaczynasz. Nie chce sie chwalić alo ostatnio grając sobie puchar francuskim klubem Le Mans wygrywałem z takimi drużynami jak: Tottenham, Bayern, Arsenal, Newcastle a nawet Chelsea. Więc twierdze że albo ja jestem taki dobry, albo ty jesteś taki słaby (lub jak wczesniej napisałem dopiero zaczynasz) Pozdro wink.gif

Co to ma do tematu?
IronTiga
W sumie nic do tematu fakt, sorry za te dwa Off-Topy wink.gif

Pozdro wink.gif
F.C. Barcelona
hej Tiger chcialem sie zapytac jak sprawa z tymi bramkami stycznia s pesa 6?? odpisz mi na gg 2753969
Kenshi
a da się jakoś zmienić płace zawodnika nie zmieniając mu statystyk? bo to by pomogło ;]
Orange_91
Cytat(Kenshi @ Feb 19 2008, 15:28:20) *
a da się jakoś zmienić płace zawodnika nie zmieniając mu statystyk? bo to by pomogło ;]

Nie da sie tak zawsze jak podniesiesz staty to i cena pójdzie w górę.
Kenshi
No właśnie wiem.. Dobra tam temat jest do zamknięcia
JuveR
Zawsze możesz zwolnić zawodników i zostawić sobie szesnastu tongue.gif Choć chyba wtedy płaci się jakąś karę. Ale nie wiem, sprawdź...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.