Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Gra
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
mietek7777
Mam problem. a mianowicie po podmienieniu twarzy GGS wszystko jest OK. ale kiedy wylacze gre i wlacze ja znow to juz tych twarzy nie ma. czym to jest spowodowane?? a druga rzecz wyglada tak: podmienilem sobie stroje manchesteru na oryginalne wszystko zrobilem dobrze podczas instalacji ( na 100%) ale stroji niestety nie mam dalej sa takie same.
shady1990
co dos troi to mzoe nie wczytałes pliku opcji smile.gif przynajmniej ja tak miałem
mietek7777
nowlasnie wczytalem plik opcji i dalej lipa. a czy jesli by mi jakos zadzialalo to czy za kazdym razem musze wczytywac ten plik??
shady1990
Cytat(mietek7777 @ Feb 9 2008, 11:47:48) *
nowlasnie wczytalem plik opcji i dalej lipa. a czy jesli by mi jakos zadzialalo to czy za kazdym razem musze wczytywac ten plik??

tak trzeba zawsze wczytywac niestety;/ to jedna z wielu rzeczy któa skopali....
mdk66
Jeśli nie masz najnowszego patcha, to za każdym razem musisz wczytywać ręcznie OFa. Patch 1.20 naprawia ten błąd smile.gif

Pozdro.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.