Jak donosi popularny portal internetowy Wirtualna Polska, Grzegorz Rasiak, piłkarz 2-ligowego Southampton został wypożyczony do występującego obecnie w Premiership klubu Bolton Wanderers. link do artykułu:
Jak myślicie czy "Rasialdo" zastąpi godnie francuza Nicolasa Anelke po jego odejściu do Chelsea?
perONE
Jan 31 2008, 21:05
hmm mysle ze nie zrobi jakiejs "kariery" w BW. skonczy sie wypozyczenie i czar prysnie
Krzysiu12
Jan 31 2008, 21:07
wg. mnie Rasiak godnie zastąpi Anelke pasuje idealnie do stylu gry Boltonu, dluga pilka na wysokiego napastnika ktory zgrywa pilki glowa do partnerow
Flares
Jan 31 2008, 21:27
Ja się już nie mogę doczekać na pierwszy mecz Grześka w Boltonie Jestem bardzo ciekawy jak wypadnie
Krzysiu12
Jan 31 2008, 21:50
a nie wiecie z jakim bd grał numerem? i w jakich koreczkach obecnie gra nasz Rasialdo?
perONE
Jan 31 2008, 21:55
Cytat(Krzysiu12 @ Jan 31 2008, 21:54:13)
a nie wiecie z jakim bd grał numerem? i w jakich koreczkach obecnie gra nasz Rasialdo?
nie ma chyab jeszcze numeru a laćki na te same czyli zielono-czarne Lotto
Flares
Feb 1 2008, 08:45
Gary Megson said: "Grzegorz is a big, powerful centre-forward who knows where the back of the net is. He will bring more firepower to the squad and allows us extra attacking options."
Tak mówi o Grzesiu trener Boltonu
Myślę, że jak na rasowego napastnika przystało dostanie numer 9. W końcu "Grzegorz is a big, powerful centre-forward" xD
Jacmen
Feb 1 2008, 09:30
Jak sie cudem załapie do Boltonu to chyba będzie miał taką samą karierę jak Dudek w Realu
Arek.PL
Feb 1 2008, 11:43
Cytat(Flares @ Jan 31 2008, 21:31:01)
Ja się już nie mogę doczekać na pierwszy mecz Grześka w Boltonie Jestem bardzo ciekawy jak wypadnie
To zapewne jeszcze długo długo będziesz czekał...
Flares
Feb 1 2008, 18:05
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 1 2008, 11:47:30)
To zapewne jeszcze długo długo będziesz czekał...
A to dlaczego? chyba nie będzie siedział na ławce do końca roku
Arek.PL
Feb 1 2008, 18:40
No może i nie ale bądźmy szczerzy, gwiazdą tam na pewno nie będzie, co najwyżej zmiennikiem któregoś z napastników którzy zmieniali dotychczas Anelkę
Pozdro
artysta germanista
Feb 1 2008, 18:46
jak dla mnie to on sobie nie da rady niech wróci do jakiejs 3 ligi polskiej
mcraczek
Feb 1 2008, 18:54
No ciekawe co to będzie aczkolwiek ja niestety obstawiam Rasiaka na ławce non stop.
MaTi10
Feb 1 2008, 22:19
Ja obstawiam ze Rasiak pogra w 1 skladzie bo tak fajnie wypowiadal sie trener Boltonu o Nim moze chlopak cus tam zwojuje
mdk66
Feb 3 2008, 17:25
Cytat(e_adrian @ Feb 1 2008, 18:50:56)
jak dla mnie to on sobie nie da rady niech wróci do jakiejs 3 ligi polskiej
Nie mów tak Wbrew temu, co ludzie wypisują w sieci, Rasiak nie jest najgorszym zawodnikiem... W końcu chcieli go do Premiership. Ale, jak koledzy wyżej wspominali, będzie zapewne grzał ławę...
Pozdro.
Bardock
Feb 3 2008, 17:33
No Rossi w Boltonie, ciekawe jak mu się powiedzie.
WąSu
Feb 3 2008, 17:43
Cytat(Krzysiu12 @ Jan 31 2008, 21:54:13)
Grzegorz Rasiak zadebiutował w Premier League w barwach swojego nowego zespołu - Bolton Wanderers. Polski napastnik pojawił się na boisku w 60. minucie spotkania "Kłusaków" z Portsmouth. Nie pomógł jednak swojej drużynie, która przegrała 0:1. Zwycięskiego gola dla "Pompeys" w 81. minucie zdobył Lassana Diarra.
Rasiak po godzinie zastąpił samego El Hadjiego Dioufa. Senegalski napastnik nie zdołał strzelić gola dla Boltonu, nie udało się to także Polakowi. O porażce zespołu trenera Gary'ego Megsona zadecydowało trafienie kupionego niedawno przez Portsmouth z Arsenalu Lassany Diarry w końcówce spotkania.
źródło: wp.pl
No Rasialdo furory nie zrobił ale najważniejsze, że wyszedł na boisko
Mortin
Feb 9 2008, 18:51
zobaczymy jak dlugo pociagnie.. miejmy nadzieje, ze jak najdluzej skoro trener go wpuscil na 30 minut spotkania, znaczy sie, ze mu ufa i jednak rasiak ma szanse grac w pierwszym skladzie oby tak dalek grzesiu :*
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.